tiistai 15. heinäkuuta 2014

New haircut - again !

 
Tulipa taas käytyä parturissa. Tuli niin tuskistunut olo pitkien ja harottavien hiusten kanssa, joten päätin aamulla pirauttaa PMK'hon ja onneksi sain sieltä ihan samalle päivälle aikaa. Näistä tuli ihan kivat, ihanan kevyt olo taas ja menee se yli kuukausi, ennenkuin oon taas samassa jamassa :D Ostin parturista hiuspuuteria, mitä en ollu kyllä ennen käyttänyt. Alla olevissa kuvissa meikäläisen hiukset on niillä nostettu pystyyn ja täytyy sanoa, että toimii jopa paremmin kuin vaha. Paljon tukevammin pysyy pystyssä ja on ihan sika helppo muotoilla uudelleen! Suosittelen todellakin! :)

En tiiä mitä mä tässä teen, leikin balleriinaa? huomatkaa järkyttävät kynnet mitkä tänään maalasin. huh

Käytiin parturissa istuskelun jälkeen iskän ja Jamin kanssa ostamassa alustavia ruokatarvikkeita huomenna alkavaan urakkaan. Matkaan tarttui ostoskärryllinen perunoita, bataatteja, porkkanaa ja muita oleellisia aineksia. Onneksi Lidl on halpa.. Huomenna aloitetaan kuorimaan pottuja ja battuja kylmään veteen ja hankkimaan lisää tarpeita. Pitää porrastaa työnteko, ettei kuormitu jääkaapin kapasiteetti :D Onneksi perjantaina saadaan viedä ruokaa jo itse juhlapaikallekin.
Illemmalla käytiin saunomassa ja paistettiin normaaleja- sekä suklaisia lettuja! Oi nam mitä herkkuja c: 

Mulla tulee nyt pieni tauko kirjoitteluun noiden juhlien takia. Parin viikon sisään saattaa tulla joko yksi tai kaksi postausta, riippuu ihan miten pääsen koneelle istahtamaan :) Pitäkää meille peukkuja lauantaina! Niitä tarvitaan :D

Ainiin ja tässä vielä kuva meistä työvaatteissa c; ryppyiset takit oivoi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti