maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tattoos, tattoos everywhere!Hei vain.

Saija taas pakotti mut tänne kirjotteleen. Tatuoinnit. Mulla on kolme. Molemmissa käsissä yksi ja rinnassa yksi. Oikean käden tatuointi on valmis. Vasemman ei, sillä alunperin se piti tehdä loppuun kolmella tatuointikerralla. Kävin ensimmäisen kerran ja se riitti minulle. Tatuoija vaikutti viimeiseen asti asialliselta kaverilta: hoiti suunnitelmat hyvin ja toi omaan tatuointi-ideaani jotain lisää ja mä pidin siitä. Mutta tatuoimisen jälkeen.. Hän pyysi etten käyttäisi rasvaa, jotta tatuointi saisi parantua kunnolla, että se saisi oikeasti hengittää ilman mitään rasvakerrosta. Noh, mikäs olikaan lopputulos? Noudatin hänen ohjettaan viikon, jonka aikana ruvesta tuli kuiva ja kireä, minkä seurauksena en saanut kättäni suoraksi. Rupi halkeili ja "repi" tatuointia. Aloin oitis rasvata tatuointia, mutta se oli jo vähän liian myöhäistä. Uskoni menetin kyseiseen tatuoijaan, enkä halunnut hänellä enää ottaa tatuointia loppuun. Nykyään tatuoinnissa on tosi huono väri ja paljon vaaleita "repeämiä." Onneksi sen saa korjattua helposti ilman mitään tatuoinnin muutoksia. Senkun vaan väri päälle ja täts it. Kyseinen tatuoija on todella taitava ja pidän hänen tekemistä kuvista. Yksi parhaimpia varmasti, mutta kuten toinen tatuoija sanoi että "wow, that's really bizarre", kun mainitsin että hän kehotti olla laittamatta rasvaa tatuoinnin pinnalle. Aikaa kului 2.5 h kyseiseen tatuointiin.

Oikean käden tatuointini otin samalla tatuoijalla kuin rinnassani olevan. Jyväskylän Simply Tattoossa. Tykkään kyseisen kaverin jäljestä ja hän on erittäin mukava ja asiallinen. Aikaa kului tähän n 2 h.

Rinnassani oleva kallo on Saijan piirtämä ja suunnittelema. Saija teki niin hyvää jälkeä, että halusin sen itselleni. Ja tuossa se koristaa. Aikaa meni 2 h ~. Aion jatkaa tatuointia joskus.

Tatuointeja otan täysin itseäni varten. Ne eivät kuvasta ketään muuta, eikä minua kiinnosta mitä muut niistä ajattelevat. En tykkää keskustella tatuoinneistani. Eräs rouva viimeviikolla eräässä Jyväskylän kirpparilla kulki ohitseni, katsoi minua ja sanoi osoittaen kättäni "Hei, sää oot sotkenu kätes. Ota ne heti pois!" Rouva näytti siltä, että vetää minua kohta turpaan. Hymyilin hänelle nätisti ja kuljin pois. Minua nauratti! Siispä en avaa tatuointien merkitystä sen enempää!

Tässä taitaa olla kaikki tällä kertaa..


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, ja kiva että Jamikin suostuu kirjoittamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun pidit! Jami kirjoittelee kyllä mielellään, ei se siitä ole kiinni ^^ !

      Poista