torstai 3. heinäkuuta 2014

Lipastohulluutta

Voi että, musta on tullut ihan tori.fi'n orja. Olen sieltä ostanut meille jo tv-tason, pyörät ja nyt vielä löytyi lipastokin ! Tätä jouduin vähän kalastelemaan ja tuurilla löytyi vielä samaan väriskaalaan sopiva yksilö. Hintansakin puolesta oli melko edullinen, kokoonsa ( ja painoonsa ) nähden.


Korkeutta löytyy metri ja leveyttä 123cm. Syvyys taisi olla 40-50 cm. Mulla ei ollut mittanauhaa kotona, joten ostin tuon ihan sokeasti :D Ja hemmetti oon hyvä, kattokaa mite hyvin ja napakasti se tohon oikein mahtu! Jes!
Kaikki vetolaatikot täyttyivät meikäläisen langoista ja kankaista, joita olikin ihan tarpeeksi.. Tonne mahtu kaikki se, minkä halusin saada piiloon. Siivoustarvikkeet sai vihdoin paikkansa sieltä minne ne alunperin suunnittelinkin ; siivouskaappiin, eikä lattialle. Nyt on olkkari melkein tiptop, vielä kun saisin sohvatyynyjen kuoseja vähän uusittua. Innostuin tässä nimittäin ompelemaan itse tyynynpäällisiä, kun luokkalainen pyysi pari kipaletta tekaisemaan. On muuten helppoa ja edullistakin, kun löytää oikean kankaan :) 

Eipä tässä sen kummempia, kesäloman puolessa välissä huidotaan taas vaihteeksi. Huomenna lähdetään Saarijärvelle ja lauantaina seikkailemaan Ikeaan :) Suunnitelmissa olisi ostaa ainakin suuri seinäkello ja jotain pientä ja käytännöllistä. . katotaas vaan, kun nyt sanon näin niin ostetaan järkyttävät vuoret roinaa :Dd
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti