torstai 10. heinäkuuta 2014

Sweet buns !

 
Howdy ! Pieni tauko tarttui matkaan taas vaihteeksi. Korkataas se nyt sitten pistämällä suut makiaksi ! Alma tuli tänään tänne meitä viihdyttämään ja leivottiin illalla jopa pullaa mansikkahillonappien kera! namskis mumskis. 

Käytiin tosiaan Jamin kanssa siellä Ikeassa ! Nukuttiin koko automatka perille saakka ja lähettiin pirteänä harhailemaan ostoshelvettiin. Iskäkin saatiin kinuttua mukaan ja hän oli tosiaankin erittäin innoissaan :Dd Jamin kanssa lähettiin vanhemmista erillemme ja kierrettiin Ikeaa melko löntystellen ja tuntu välillä, ettei me sieltä mitään löydetä. 
Siihen tuli kuitenkin pian muutosta ja mukaan alkoi tarttumaan vaikka minkänäköstä tavaraa:
alla olevissa kuvissa oleva musta kello, kylpyhuoneeseen uusi muovinen pyykkikoppi, pesuaineille muovinen kori, uusi tyyny ja siihen tyynynpäällinen, räikeä sisustustyyny, lime kukkaruukku ja uusi kasvi sekä pieni Lack- apupöytä sohvapöydän virkaa toimittamaan. Tykkään todella, miltä tämä kämppä alkaa nyt puolenvuoden asumisen jälkeen näyttämään :) Aivan ihanaa. Anttilasta ostettiin vielä tuommoinen pehmoinen musta matto, sopii hyvin tuohon ruokailuryhmän eteen ^^

 

Juhlat ne senkun lähestyy. Nyt ollaan saatu ruokamäärät laskettua ja tarkastettua ammattilaisen avulla ihan OK'ksi ja aah. Vielä puoltoistaviikkoa ja sitten päästään ahertamaan! :) Jamia taitaa jännittää enemmän kun minua, mutta voin taata, että minä se vasta hermorauniona olen kun H-päivä koittaa! 

Huomenna mennään Alman kanssa kaupungille kiertelemään ja katsomaan vieläkö ale- myynneistä löytyy jotain mielenkiintoista :) 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti