keskiviikko 24. lokakuuta 2012

An ananas !

Joo hei vain 8) Täällä taas. Eilen en jaksanut kirjottaa syystä jos toisestakin. Mutta korvaan sen teille tässä ja nyt! hmph!

Eilen oli silleen tosi jees päivä. Keittiössä tehtiin lohikeittoa, mansikkamelbaa ja American Cheese cakea. Ja huomas heti kuinka vähän meil oli kaiken kaikkiaan tekemistä. Kalakeitot sai tehtyä reilun puolentunnin sisään, mansikkahommeleissa meni 10 minsaa ja kakutki tuli suhteellisen nopeesti. Oli semmone lepposa tunti ja kaikki oli iha hyvällä mielellä :D Sitte meijän joukkoon tuli pörräämään se brittirouva. Hän kierteli siellä keittiössä ja kävi kyselemässä meilt kaikilt vähä sitä sun tätä. Sitte ko hää tuli kysyy Jenniltä ja multa että miltä koulunkäynti maistuu ja mitä me tehää, tuntu iha sairaa kivalt puhuu ees vähän englantia :D Viimeks kesällä saanu aikaseks, ni se tuli kuitenki vähä sillee niinko ittestää, enkä ees ajatellu mitä sanoin xD Ei sillee et olisin ny sammakoita alkanu siellä lennättämää...
Sitte ko hän kysy että ollaanko me oltu koskaan Englannissa niin mie heti siinä että KYLLÄ. Olin Jerseyssä kolme viikkoa ja kivaa oli! Hetken päästä kuulin ko se höpötti Sannalle että tuo tyttö tuossa on oikeesti ollu Englannissa :oo On se nii jännää :D:D
Mut tosiaan ruuat oli hyviä ja maistu kyllä. Sitte oli vielä Elhyä ja siellä tehtii jotkut kämäset esitelmät ihme aiheista. Plöäh.

Koulun jälkee menin sinne kahville Jamin ja Vilman kanssa. Tiina ja Krista feidas mut jo toisen kerran :c hävetkää lapset :c Kyl mie siitä tykkäisin jos ilmotettas sillee vähä aikasemmi, jos ei aio tulla. En mie siitä suutu tai mitää, mut jos ollaa sovittu jtn ja sitte viime tipassa perutaan nii se ei tunnu kyllä kivalta :'D Onneks Vilma ny sitte pääs mukaa (: Mentii Wilhelmiinan konditoriaan ja mie ostin sieltä täytetyn croisantin ja trippimehun. Tarjosin Vilmalle kahvin ja voisilmäpullan (: Jami otti kahvia vaikkei sitä sitte loppuu asti juonukkaa :D Istuttii siellä vähä päälle tunti (? en kattonu kelloo kauheesti) ja juteltii vähä kaikest. Koulusta ja sitte mm. elokuvista. Hohoo. Sitte ajallaan Vilma ja mie lähettiin kipasemaa Foorumilla kenkäostoksilla ja ruokakaupassa. Käytii myös postista hakemas mulle yks paketti.
Outoo kun se ei ollu ees iso se lahja, mutta silti meni postiin .__. Koska tääl asuntolas ne tuo kaikki huoneisiin sillee hienosti. Ja mulle oli tullu Saksasta asti yks iso paketti ihan tänne kämpälle asti. Hmm. Osotteet ja kaikki oli ollu oikei, en sitte tiiä.

Hitto tää pöytä tärisee ja kolisee ko kirjotan. Äh.

Tuossa miun uudet talvikengät! Aivan ihanat tommoset karvaset ja tosi lämpöset :3 Tuitui. Ne on vaa nii lämpöset, että pittää oottaa kunnon pakkasia :D Ja sit ostin tota ihme vitamiinijuomaa, oli seki iha hyvää :D Lipittelen sitä tässä pikkuhiljaa.

 

Tässä on vähä sitä sun tätä mitä oon saanu synttärilahjaks, muunmuassa. 
Kristalta sain tommosen ihanan pienen kirjan ja kolme kynsiviilaa :D Tulee tarpeesee. Ja sitte siitä Saksasta tulleesta paketista tuli tuo ylisulonen pieni paistinpannu ja noi paistovälineet + kaulakoru. Sitte siellä oli kaikkee muutaki, taisin kirjottaa siitä jo eilen.


Eilen sain myös sen kummitädin lahjapaketin missä oli tuommonen muumirasia, mikä oli täynnä teepusseja! Tää oli nyt selkeesti joku merkki että mun pitää alkaa juomaan teetä :D Täytyy ostaa sokeria...
Almalta sain nuo loput ja sitten vielä astiapyyhkeen! Ah ihania :3

No eipä tälläkertaa muuta. Oottelen että kellot lyö kaks niin pääsee löntystelemään tuonne sateeseen ilman sateenvarjoa Viitanimeen. Ft. Vilma ja Tiina tietenkin =) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti