lauantai 13. lokakuuta 2012

FOOOOOD and movies

Joo nyt tulee semmonen vähän enemmän kuvia sisältävä päivitys :D En hirveesti jaksa kirjottaa. Köhköh.


Tänää tehtii iha alusta asti oma ruoka :D Ei mitää 15 minsan pöperöitä, vaan iha parin tunnin, tai no melkee, kunnon äherryksen tuotoksia! Tossa laatikossa, minkä sain Hannelelta kesällä, makkaa 400g kirjolohifilettä siipaloituna, viipaleperunoita, brunoise mallissa olevaa sipulia, suolaa, pippurisekotusta, ruokakermaa ja munamaitoa. Päälle ripoteltiin vielä tilliä.

Puoltoista tuntia uunissa ja näyttää tältä :D Ihan kivan näkönen ja makunenki. Suola jäi tosin vähä vähemmälle. Kala maistu hyvältä ja oli nätin väristä jne :) Pitää harjotella tota mausteiden käyttöö enemmän :D Syötiin kuitenki iha hyvällä mielellä.... tosin koko jääkaappi tuoksuu nyt tolle laatikolle. Eh.


Kokosin ihan onnettoman kikkareen tota ruokaa tohon lautaselle :--D Tehtiin tommonen näppärä salaatti siihen kyytipojaks missä oli omenaa, lehtisalaattia, tomaattia ja juustoa. Popsin ite vielä myöhemmin ton salaatin kans friteerattuja muikkuja mitä ostettiin eile Kirristä iskän kaa (: Nom.
Ostettiin sieltä Kirristä mulle myös uus hiiri, koska se edelline vaa lakkas kertakaikkiaa toimimasta. Trustin hiiri tuokin (: Eikä maksanu ko vaa jottai 7€ :--D Toivottavasti kestää ny vähä pidempää ko toi entine. Väri ainaki on mieluine (:


Ainii! Tämäki vielä. Ostin Hugh Laurien dekkarin (: 8€ vaan! Oli alessa, joten miksi ei. En oo pieneen hetkeen lukenna mittää. Et iha hyvä vaa. 

Sitte ostettii Devin Townsendin uusin levy Epicloud ja popitettiin sitä koko perjantai ♥ Hannele tuli meille !!11 ja automatkalla meinattiin jo kuolla nauruun ja ai kamala :D Mentiin joskus puol yhe maissa nukkuu ja tänää herättii 9 siinä toivossa että käydään lenkillä ja tehään ruokaa! Joo fuck me me mitää lenkille menty :D Sato vettä koko piiitkän päivän eikä me sokeripalat haluttu lähtee sitte ulos ollenkaa :D Heh. Tehtiin sitte sen puolest ruokaa ja katottii kaks leffaa! Battleship ja This Means War eli suomeks; Keinoja Kaihtamatta. Kyllä näillä mennää :D Kattoo jos huomenna kerkeis. Hannele lähtee kyl 16:55 linkkaan :c mut kyl me keritää vaiks mitä tekee enne sitä (: Herätää vaa ajois ja sitä rataa. Ja koitetaa käydä siel lenkillä... Edes sen yhden kerran :D

JA HOLY SHIT MAN.
Meikä täyttää huomenna 16 ! D: Iha jäätävää. Tunnen oloni vanhaks, yhy. Sain äipält lahjaks muumipyykeen (yllätys) ja muumikarkkia (yllätys x 2) + sitte semmone hajusteeton käsirasva (: Huomenna avaan Hannelen lahjan ja hihii (: ! Sitte tiistaina kattoo Hedbergiä! Ah jees ja joululahjaks tämmöne! Sitte ens vuode puolel se tatska ja ooi oi D: 

Nyt ei tuu ennää mittää, huomiseen (: !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti