tiistai 16. lokakuuta 2012

Naurukuolema

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!!Onnilla oli tosi steady hand ton mun puhelimen kanssa :D Noh, pääasia että saatiin ies nämä kuvaset! Ihana Roosa ♥ Tsekatkaa pituuserot. I DON'T CARE IF KUVA MENEE REUNAN YLI. deal with it.


Otettiin Roosan kanssa nimmareita! Roosa otti ostamaansa paitaan, mie paperille. Myös Hannelelle :D Ostin Hannel myös julisteen (;;;


Ja Roosa rakas teki mulle kaunihin kortin D: ♥ Ihananana olet :c ♥ Sain myös iittalan mukin (ihan sairaan hieno D:), tuommosen hienon ja vihreän tuikkuhäkin, tuoksukynttilöitä, suklaata ja nomnom. Kiitos vielä c: En mie näin paljon vaivaa ansaihte xD

Jaa sit joku kämäne kuva. derp

Se on jännä miten muistot kaikesta ylihauskasta aina pyyhkiytyy pois. Mie nauroin vaikka kuinka ja paljon sen reilun kahen tunnin aikana, mutta arvatkaa muistanko mitää muuta ko tyylii sen yhen venäläisen laulun minkä Sami vetäs :'D Ei helkutti sentäs.
Vähän harmitti kun osa siitä keikasta oli vähän toistoa, oli kyllä oma vika kon olin menny Hannelen kanssa kattomaan sen Kokovartalomies kakkosen... Siellä sitte samoja juttuja kerrottii ja pakko myöntää, välillä pääs haukotuski karkaamaa  xD Lappasin vaa pastilleja menemää ni kyllä se siitä!
Oli kyllä huippuilta, elän taas toiset 100 vuotta ton naurun perusteella :--D

Huomenna meen kahville Lauran ja Iitun kanssa 8) Saa nähä minne mennään haahuilemaan, jos kaikki kahviot on kiinni. HMM. Eiköhän me jotain hauskaa keksitä. Ihana nähdä kavereita pitkästä aikaa c: 


2 kommenttia: