maanantai 22. lokakuuta 2012

Damn you!


Hejsan! Kahtokeepas ko meikä muistaa kirjottaa 8) Tänää oli tosi pehmee lasku takas arkee. Huhhuh. Meijät oltii jaettu yksilöryhmiin ja sit siitä normiryhmiin :D Aika jännästi. Tarkotus oli tehä rästitehtäviä, eli semmosia ruokia mitä ei ollu vielä kerinnä tekemmää kakkosjaksossa. Olin Marin ja Jamin kanssa samas ryhmäs, mikä oli jeesii (: Omaks hommaks sain tekasta marjakiisseliä, kääretorttua  ja sämpylöitä. Eli ei hirveen isotöisiä juttuja, mutta kyllä niissäki meni ihan tarpeeks aikaa. Alotettiin kääretortusta Vilman ja Sonjan kanssa. Siitä taikinasta tuli kauheen pieni ja saatii aikaseks vaa puolpeltii, paitsi Mariia vetäs koko pellillise, ovelasti kolmen munan taikinalla (y) .

Sitte aloin leipoo niitä sämpylöitä, niissä ei ny menny kauaa ja ne onnistu tosi hyvin. Mitäs nyt vähän koppuroiks menivät. Mut kyl huomas sen, mite oli jotenki helpompaa tehä hommia yksin :D Siin sai kaikes rauhas keskittyy olennaisee ja sit siin lomassa jelppii muita. Mut ite koin tän päivän keittiötunnit onnistuineina. Mut huhhuh, teijä olis pitäny nähä meijä tiskivuoret!! Ei herrajestas! Meijä tiskinurkka oli täpötäynnä kattiloita sun muuta tarviketta, eikä se pöytä riittääny, joten ihmiset lahtas niitä tavaroitaa lattioille :D:D Tiskiporukka meinas repii pelihousunsa. Ihan ymmärrettävää. Me yritettiin  kyllä kaikki jelppiä sitte niitä ja kyllähä se tiskivuori siitä päivän mittaa hävis. Sanna sano että ei enää ikinä saa tommosta tulla, enkä yhtää ihmettele että miks xD Koko keittiö oli muutenki iha räjähtäny ko kaikki teki eri asioita D: Lopulta kaikki kipot loppu keske, minkäköhä takia..?

Siinä sitte lopussa Sanna infos meille mitä nyt viikolla ja ens viikol oikee on luvas. Noh, huomenna meijä tunneille tulee joku english tyyppi kyttäilee mitä myö tehhään ja kyselee kaikkee :D Olis kyl kiva päästä puhuu vähä enkkua vaihteeks. Ja sitte se isompi ja pelottavampi homma: ens viikolla meil on käytännön testi, joka tarkottaa sitä että jokainen tekee yksilötyöskentelynä kolmen ruokalajin 'menun', eikä tättärää siihen tekemiseen saa käyttää ohjeita. Kaikki pitää tulla ulkomuistista. Ja ne ruoka-aineet arvotaan. ETTÄ WUHU. Ei mitää! Kyl mie iha mielenkiinnolla sitä ootan :D Koska olis kiva päästä vähän jos testaa mihin pystyy ja mitä uutta on oppinu. Ja tää on just semmosta mitä haluaisin tehä :D Yksilötyöt on kivoja.

Käytiin sitte vielä kaupas Kristan kanssa koulun jälkeen. Ostin uuden rikkakihvelin tänne kämppään. Toi Katjan siskon oma on jo vähä aikansa eläny, kiikkuu ja vaappuu miten sattuu :D Nyt on kunnon vehkeet! Sitte olin saanu Raijalta, mun kymmitädiltä, suurehkon paketin, enkä oikee vieläkää ymmärrä miten se on sanu mahtuu kaiken sen tavaran semmosee pieneen Tamariksen kenkälaatikkoon. Sen sisältä paljastu mm:
 - Pussilakana, tyynyliina
- Pieni vihreä paistinpannu, pienen kauhan ja paistinlastan kera
- 2 paitaa + yöpusero ja housut
- Kaulakoru
- Kaulahuivi ja semmone baskeri, mikä ei sovi mulle saatikka menny mun päähän :D

Ja sitte vielä kortti. Oli se kyllä aika operaatio :D Mut toi pussilakana ja tyynyliina oli aiva ihanaa materiaalia D: semmosta silkkistä ja aah! Oli kyllä tosi kiva paketti 8) Toine tommone venailee vielä postissa :D Pitäis käydä noutamassa ennen 29. päivää.

Jops, huomenna koitetaan vihdoin mennä sinne kahville :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti