maanantai 29. lokakuuta 2012

Vihdoinki saakeli


Nyt olen iloinen! Saatiin vihdoinki irrotettua se saakelin kakkakasa sieltä sormesta. Oli siinäki oma operaationsa.
Menin aamulla terkkarille ja siellä se nypläs sitä aikansa, tuloksetta kylläkin. Kipua siitä vaan tuli. Varsinki sitte ko sormi laitettii takas pakettii, auts. Sain sieltä sitte vielä lähetteen keskustan terveysasemalle kahden aikaan. Ei muuta ko tunnille! Tehtiin patapaistia, riisiä, perunoita, stroganovia (nof?) ja perunamuusia sit niistä potuista. Sitte tehtiin kakkuja! Harmikseni en tietenkään voinu osallistua hirveesti, kun ei ollu tuo sormi kondiksessa :/ Mutta sain paistettua lihoja ja autettua minkä kerkesin sillä yhellä käellä.

Kerkesin syömään pikkusen ja sitte lähin tarpomaan kauheeta vauhtia sinne terveyskeskuksee. Kerkesin just viittä minsaa ennen sisälle, ennenko pääsin 'hoitoon'. Siellä sitte lilluteltiin vielä enemmän tota sormea keittosuolaliuoksessa, mut ei se auttanu hirveesti. Sitte kutsuttiiin paikalle lääkäri, joka pääty sitten siihen tulokseen, että pakko on puuduttaa. Aattelin tietenki että 'JES, nyt se lähtee.' Ja niinhä se sitte lähtiki :D:D !!! Mut se puudutus tuntu kyl tosi ilkeeltä, ku sormeen tuli painetta ja tuntu et sen pää räjähtää ja kaikkee. Sitte viel ko mun sormi ei puutunu sieltä pään alueelta melkeen ollenkaan, niin se joutu sitte uudestaan vielä pistämää. Yh. Onneks mulla ei oo järkyttävää piikkikammoo, eikä siinä oo kyllä varaa kitistä jos meinaa saada asiat hoidettua. Mut kyllä, saatiin kaikki ylimääräset palaset pois, pienen kivun kautta, ja ah sitä tunnetta. Sitte ei muuta ko sormi pakettiin, lisäohjeet pääkoppaan ja ulos! Oli se helpotus, kertakaikkiaan.

Nyt oottelen puudutuksen lähtemistä ja sitte lähetään Katjan kanssa ruokaostoksille 8) Nom ♥ Eipä muuta, muutama kaunis kuva tän vuoden alusta 8)© Alisa


© Alisa

2 kommenttia:

  1. tosi kiva blogi tää ! :)

    http://tiitumoi.blogspot.fi/
    käys tsekkaa ja lukijaks saa liittyy jos kiinnostaa. :>

    VastaaPoista