perjantai 5. lokakuuta 2012

Salaattia?

Nyt ryhdistäydyn taas vaiheeks ja kirjotan tästä päivästä ennenkuin unohdan mitä tännää ies tapahtu :D
No ensinnäkin JES it's FRIDAY x 1000 ja sitä rataa. Aamusta asti olin asennoitunu silleen, että tänään ollaan tehokkaita, et päästään nopeesti kotiin ja sillee :D Ja toivoin kans että kaikki muutki olis ja kyllähän ne oliki, aikalailla ainakin. Ko päästiin ohjetunnin alkuun ni kaikki toivo, että meillä ei olis paljon hommia, koska päästiin viime perjantaina jo puol yheltä. Sillon meil oli aamiaine ja kaikkia ihania herkkuja ai nam (: Sain muuten tuost yhen testin puolikkaasta K3'sen :D eli kiitettävän. Jeejee.

Meillä oli tietenki meijän tuurilla ihan hitosti tekemistä. Kaikillaryhmillä oli 4 juttua mitä piti tehdä ja asetettii vie aikarajaki. Mari ja mie tehtiin italiansalaatti ja siihe majoneesi, pullia ja tomaati-mozzarella salaatti. Mie tein yksin tuon italianhommelin ja Mari taiteili pullia ja jelppaili minnuu noiden muiden hommien kanssa. Tiina oli poissa kun hän oli tullu kippeeks :c Parane pian!
Kyllähä siinä aluks kiirettä piti kon mun piti keitellä porkkanoita 3 kappaletta ja spagettia. Jouduin jälkimmäisen tekemmää kaks kertaa, kun Sanna unohti mulle mainita siitä miten pitkiä niide spagettien piti olla siinä salaatissa, ja puolittamine ei sitte riittäny. Loppujelopuks saatii omat hommat ekojen joukossa valmiiks ja sitte alettii hoitaa sillee hissunkissun noita siivousjuttuja ja hoitamaa tiskiä. Vietiin tavaroita paikalleen, patatiskattii, pyyhittiin irtoroskia ja sit autettiin vähän muita.

En harmikseni ottanu kännykkää mukaan sinne keittiölle, olis ollu aika mähee se salaattipöytä kokonaisuudessaan. Oli meinaan kymmenkunta erilaista salaattia nätisti esillä ja uh ah. Sitte meil oli myös valkosipulipatonkia, raejuustosämpsiä, eilistä pätkiskakkua ja niitä pullia. Otettii iha sika isot a la carté lautaset ja tungettii siihe niin paljo ruokaa ko vaa mahtu. Sitte istuttii alas ja alettii mättää :D
Meil oli hienot ruokapuheet ko puhuttii itsensäpaljasteljoista ja mite norjassa kalat syö minkkien ruokaa ja kaikkee siltä väliltä. Oli se kans rulianssi, pakko sanoo :D Mut ruuan oli sikahyviä, maha tuli täytee ja oi nam! Oli kauhee tynnyri olo ko lähti uudellee liikkeelle. Piti viel siivota, oli se vähä vaikeeta ko alko ramasee aika rajusti :D
Sitte alko se armoto siivoomine. On se iha kivaa, mut tuntuu et välillä ko alkaa pyyhkimää jtn pöytiä, et nei tuu koskaa puhtaaks. Tai et niit on iha liikaa joka paikas :D Hoideltii meille kuuluvat patatiskit, siivottii pöytäpinnat ja sitte autoin Mariiaa myytävien tavaroiden pakkaamisessa. Se hinnottelu on tosi kivaa ko saa leikkiä sillä vaa'alla. No ei, oikeesti se on välillä tosi ärsyttävää ko pitää kirjottaa kaikki ainekset käsin ja sit jos se kone lagaa ni kaikki mennee hukkaa :D No se onki joku saksalaine vempele et en yhtää ihmettele.

No saatiin kaikki sitten iha ajallaa hoideltua ja päästii kahen aikaan pois. JES. Käveltiin Vilman kanssa asuntolalle ja sitten mie menin pakkaamaan. Siivosin kämppää sillee aika paljon :D:D ja sit hoipertelin 15:40 linkkaan. Ja oli meinaa taas semmone sekoilu siellä että ei mitää rajaa. Se linkki oli 97% täynnä ko mie pääsin sinne sisälle, eikä siel ollu ko 3 paikkaa vappaana. Noh, eka peruuttelin siinä puolessavälissä sitä käytävää ja olin lievässä paniikissa. Mua ahistaa kaikki tämmöset tilanteet, ko suunnittelen kaiken aina mahdollisimman helpoks ja sillee, että komplikaatioilta vältyttäis. Mut nyt se ei onnistunu.
Menin sit seisoo yhen tytön viereen joka istu ikkunapaikalla ja sit käytävän puoleisella penkillä sil oli semmone suht iso laukku. Kysyin sit kaks kertaa että: anteeks, saako tähä istua? Mut ei se eka kuullu, ies kun kuuntel mussiikkia. No sitte se vastas että: no jos siihe ees mahtuu, ni tungin itteni istumaan. Reppu syliin ja laukku lattialle. Oli aika ahdasta ja seki ahisti aluks lievästi, mut ko aloin kuuntelee musiikkia ni sitte tuli iha normi tila takas. Ärsyttää ko oon tämmöne, yksinkertane :D:D

Linkkamatka meni iha hyvin sit kuitenki ja ko pääsin Saarijärvelle, iskä oli siel oottamas meijä uuden auton kans :3 Skoda Octavia, semmone farkkumalline, harmaa ja uh ah. Mustat verhoilut sisällä ja ihanat bassot! :D Nehän ne tärkeimmät. Iskä hehkutti siinä iha onnessaan kaikist hienoist lisävarusteist ja näki, että itekki oli tosi tyytyväine , että sai kyseisen auton allensa ajettavaks (: Käytiin kaupassa ja sitte ajeltiin kotio.

Ei täs päiväs oikeen muuta, koitan huomenna tai joskus kirjotella edelleenki siitä haikista :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti