keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kiri kiri !

Alotan tän postailun hetkellisesti vähä nurinkurin :D Kerron kyllä tuosta haikista, mut nyt just en jaksa keskittyä siihen. Mur. Kerron sen sijaan tän viikon alkupäivistä jotain ihan ylitsepääsemättömän mielenkiintosta. Ready?

Alotetaan vaikka maanantaista, 1.10.
No alotettiin päivä sillä loistavalla kotisivujen perusteet valinnaisella. Ja heti ensimmäisenä aamulla joudutaan kyttäämää jotai hemmetin html- koodeja sen kaks tuntia. Huhheijjaa, ei  yhtää enempää vois silmät mennä kieroo. Ja jos siihen ei keskity täysillä, kaikki mitä siellä yritetää neuvoo, menee ohi ja lujaa. Ja onha se välillä ihan pretty lame ja yhy. Mut ei siel paljoo vaadita, enkä ala valittaa :D Saatii sentää semmoset valinnaiset mihi ite haluttii mennä. Että ei sen puoleen.
Keittiöllä tehtiin kauheesti erilaisia leipiä ja jotkut leipo kaikkee namia myyntiin. Jouduttiin laittaa porukoita vähä uusiks ko väkee oli pois nii olin Anniinan ja Janinan parina. Leivottii tiikerikakkuja, jotain pursotettavia pikkuleipiä ja sitte en muista enää D: autettii ainaki Mariiaa tekee täytettyjä leipiä ja silleen. Tehtiin vähä kaikkee väenpuutteest johtue.

Kannattaa muuta kattoo sitä Robaa, iha sairaa hyvä ohjelma :D

Tiistai 2.10.
Mul oli hirveen hyvä meininki tiistaina. En tiiä yhtää mistä se johtu, mut oli hirveen hyvä päivä :D
Keittiöllä me tehtiin tosi paljon kaikkee juurespohjasia ruokia. Mari ja mie tehtiin kasvispataa, ja sitte siellä tehtiin täytettyjä paprikoita, kasvispihvejä, punajuurimureketta ja kickhernejuttua missä ei ollu kickherneitä. Eli aika terveellisesti syötiin :D Oli hyvää ja Marin kanssa katettiin pöydät tosi hienosti jne.
Ruokapöydäs puhuttii mm. ihan sairaasti vanhoist lastenohjelmista :D Siin tuli kyl naurettuu ja muisteltuu kaikkee himpuloist sinisen talon nalleen. Hohhoijjjaa :D Ikuisuuksien jälkeen ko oltiin saatu keittiö siivottua, meil oli sitte vielä hygieniapassijuttuja pari tuntia. Neki meni vähä ohi korvien, mutta mitäs pienistä :D
Viikonloppuna meen ihan vaan kotiin relaamaan. En tee yhtään mitään. Tai no, voisin tsekata sen meijä uuden auton ja käydä lenkillä (: Ja istua tietenki koneella.  Ens viikonloppuna Hannele pyrähtää meille ja sitte biletetään mun synttäreiden kunniaks ja ah! Tulee niin makiaa (: ♥ Siitä  alkaaki heti syysloma. Tsädäm! Sami Hedberg täältä tullaan :D

Nyt menee pakkopullaks, sry guys!

2 kommenttia: