sunnuntai 21. lokakuuta 2012

No more rubbish

© Alma // On ne nii puhtaat.

Tänään tulin takasin kämpälle Hämeenkyröstä Alman luotah 8) Oli kyl ihanaa välillä päästä taas matkustamaa linkalla. Siin kerkee matkan aikana selvittää omia ajatuksia, nukkumaa ja kuluttaa mukavasti kännykän biisilistoi puhki. Ai että. Yli kolmisen tuntia tuli semmosen pitkulaisen auton kyydissä istuttua Saarijärveltä saakka, jouduin Jykissä vaihtamaan autoa jne.
Heräsin perjantaina kuudelta aamulla ja 7:35 olin jo menossa Jyväskylään kovaa vauhtia. Vartin yli 9 lähti linkki sitte Tampereelle, missä olin peril sitte 12 aikaan. Alma oli iskänsä kaa minnuu siellä sitte vastassa ja hoplaa ajettiin Hämeenkyröön =) Pakko sanoo että niil on aivan ihana talo D: ! semmone satavuotias entine hirsitalo mikä on uudistettu tosi söpösti! Puurappuset ja lattiat ja kaikki, aws :3 Tykkäsin hirveesti! Sain nukuttuaki tosi hyvin ko se vieraspeti oli ylipehmone :D
No mihi se viikonloppu sitte meni? Noh, pelaillessa tietokoneella (me2 +me3, jonka Alma osti (; ) ja käytiin me ulkonaki valokuvailemassa, köh. Kerran. No anyway! Sunnuntaina, eli tännään, käytiin syömässä semmosessa paikassa ko Jyllin Kodit. Siel oli semmone lounasravintola, mis tarjoiltiin vaikka ja mitä nomnonm D: en muista tietenkää mitää muuta ko että possunpihviä pippurikastikkeessa, valkosipuliperunoita, italiansalaattia, lihapullia ja jotain muutaki kastiketta D: aa, hummerikastiketta! Kyllä vain.
Jälkiruuaks oli mokkakiisseliä (hyi helvetti, anteeks nyt vaa D: kuka käski kaataa sinne 500 litraa kahvia?) ja  mansikkahilloa (joka oli jäässä). Otin tietenki kauheen kulhon sitä saakelin mokkakiisseliä ja huh. Sain sen mansikkahillon ja sokerin voimalla kurkusta alas .__. yh, ei ikinä enää.
Sitte Alman iskä heitti mut takas Treelle ja pomppasin 16:05 linkkiin ja olin Jyväskyläs puol seiskan aikaan.

Huomaa kenen kunto on rapistunu loman aikana... maha kasvaa ja ruoka maistuu! Ja vesisateella ulos menemine ei oikee huvita, joo ja kyllä, mua ei oo tehty sokerista. Mut ei vaa huvita lähtee kastelee itteensä .__. Kyllä mä tästä koitan itteeni vähä koota kasaan ja.. noh. niin. Saada jotai aikaseks :)

En oo muute ikinä syöny niin kovaa ruisleipää ko tänää :D Kaappiin oli jääny puoltoistapussia jälkiuuniruisleipää, mitä aloin järsimään nälkäsenä. Kyllä muute puutu leuat :D Huhhuh. Huomenna meen käymää Kristan kanssa koulun jälkeen kaupassa, pittää alkaa tekemmää kauppalistaa, ettei tuu ostettua mitää turhaa. Viikkobudjetti 50€, ei oo kyl kertaakaa ylittyny, ellen oo ostanu jotain muuta, esim. kenkiä 8)

Huomenna alkaa uus viikko, onneks on vielä muutama viikko keittiötä. Mä en oota kyllä yhtää innossani tota ATTO- aine jaksoa, hyi hyi. Mut kirjottelen lisää huomenna (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti