tiistai 13. elokuuta 2013

Young The Giant - Your Side

 

jee sukat jee

ihana poskipunotus *moisk* ja etukeno

Heijsan alla immeiset. Täällä taas, täällä taas.

Nyt on pari päivää ollu jo käynnissä tuo kahvilaharjottelu ja täytyy sanoo, että oon tosi hämmentyny. Ekana päivänä ja varsinki edellisenä iltana, mua jännitti ihan törkeästi, vaikka tiesin ton koko homman olevan samanlaista kun sillon ennen kesälomaa se tarjoilutoppi. Jotenki onnistuin luomaan itelleni aivan järkyttävät paineet ja hetken olin jo ihan paniikissa... perseestä tommonen hermoilu, varsinki kun tietää, ettei siihen oo mitään syytä. Eikä ollu kyllä tälläkään kertaa. Työporukka on tuolla tosi rentoa ja mulle ei laadittu mitään vaativia tehtäviä eikä mitään vastaavaa. Sain kuulla, etten pääse kassalla työskentelemään vielä ainakaan viikkoon, jos toiseen, mikä oli mun kannalta vaan hyvä uutinen, koska sitä mä jännitän nimenomaan kaikista eniten ,__, Joten saan hengähtää sen osalta hetkeksi. Muuten aikalailla mun työpäivät menee pöytiä blokkaillessa, pyyhkiessä muruja ja pölyjä, tiskatessa ja kuskatessa roskia. Ihan semmosta mukavaa ja joutavata hommaa. Välillä saa istuskella ja seisoskella jos on kovinki hiljasta, mutta kyllä siellä hommaa kuitenkin riittää. Kaksi päivää menny, 29 jäljellä. Kyllä tää tästä, hitaasti mutta varmasti.

Kävin tänään sitte Jamin kanssa pyrähtämässä kaupungilla reilun puolentunteroisen. Erehdyin laittamaan vaatetta vähän liikaa päälle (kaks viimestä kuvaa) ja kärsin siitä sitte hetken jos toisenkin. Mie vaan niin rakastuin tuohon huppariin, minkä ostin Kirristä 17 eurolla ,__, tuunaan siitä Mass Effect aiheisen jahka kerkeän c: huhiii.

Hokasin tuossa yksi päivä, että multa puuttuu silti jonki verran tavaraa täältä. Nimittäin niinkin käytännölliset vermeet kun leipälautaset ja kattila/ paistinpannu. Ihan kiva ois noita nuudeleita puputella, muttakun ei ole sitä kattilaa! hupsista. Eikä tuossa torilla olevassa K-kaupassa ole mittään keittötarvikkeita :c enkä jaksanu kävellä keskustaan asti. Pyh. 

Mitä mieltä olette tuosta videopostauksesta muuten näin ohimennen kysäistäkseni? Kaksi henkilöä on sinne puumerkkinsä jättänyt tähän mennessä. Tsemppiä nyt guys! Tekisin mielelläni erikoispostauksia, mutta teidän täytyy kantaa omat kortenne kekoon (:

Näkymisiin! c: ♥

4 kommenttia:

  1. Ooi noi housut, mitkä on tokassa ja kolmannessa kuvassa<3 Aivan ihanat, mistä oot tuollasetki saanu hommattua? Ja videopostaus kuulostaa tosi kivalta, tee toki jos jaksat!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia c: housut ostin viime kesänä Tuurista.
    Videopostauksenhan olen siis jo tehnyt muutama postaus takaperin ^^

    VastaaPoista
  3. Kirjoittele lisää tosta sun topista!
    Voisitko tehdä vaikka my day -postauksen? :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän mie voin, mutta aikaa ei välttämättä riitä viikkoisin, kun nuo rendaukset ja lataukset vie niin paljon aikaa. Mutta voin yrittää!
      Ja varmasti kirjoitan, siiä ei ole huolta ^^ !

      Poista