keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Burn - Papa Roach


Tänään sato räntää.
Kohta tulee sitä lunta ,_, eih, ei vielä. Pliis. Mie haluan, että mun synttäreinä ei oo lunta maasssa. Haluan ruskaa ja kauniita syyspäiviä. En mitää loskantäyteisiä paskakelejä. Oikeesti, nyt maapallo ja ilmasto. Nyt yhteishenkeä peliin, kiitooos.

Tänään sain vihdoinkin ostettua nuo uudet kengät! Hetken niitä jouduinkin ettiskelemään. Lopulta päädyin Top-Sportin tarjontaan ja nuo kaunokaiset löyty poikien osastolta, koska tytöillehän ei ole erikseen Niken kenkiä. Fuu.
Ja sopivasti sattui alemyynnit kohdalle ja noista kengistä sain korean 30% alen, eli kokonaishinnaksi tuli semmonen 45€. Heitin edelliset kengät kylmästi Forumin lähimpään roskakoriin, heh. No ne oli aikansa kyllä palvellut ja ihan rapakunnossa. Eikä niillä ollu kyllä kiva kävellä, näin märällä säällä ja vielä vaivaisena, lättäjalkaisena ihmisenä. Ihan hyvä vaan, että löytyi nuo uudet c: Pääsee muiden Niken kenkien kokoelmaan kotona ja tietysti kovaan käyttöön ♥
Käytiin sitten vielä kämppiken kanssa subwayssä (itse en sieltä mitään ostanut) sekä mestari- herkussa ( sama juttu). Kipaistiin myös Suomalaisessa Kirjakaupassa heijastimien toivossa, mutta sen sijaan mun silmiini osui tuo Gordon Ramsayn kokkikirja, joka makso vaan 14,95€ ;__; Alhaisesta hinnasta huolimatta olin tosi pihillä päällä, joten jätin mokoman kultakimpaleen hyllyynsä :c yhy. Kelatkaa, ärrällä ja tiimarissa ei ollu heijastimia! Jotai hiton angry birds kakkoja, jotka makso 5€ kappale... ei kiitos. Mielummin askartelen vaikka itse kun maksan jostain kiinassa lapsityövoimalla teetetystä muovinpalasesta ruokaostosten verran.

Tänään koulussa tehtiin Jampan kanssa lisää niitä punajuuriterrineejä ja ne vissiin onnistu ihan hyvin :D Ei maistettu  tällä kertaa, mutta näyttivät ihan hyvältä uunista kun otettiin (: Jami onnistu ampumaan mun päälle Bamixilla punajuurta ja nyt oon oikealta puolelta hatusta ja vaatteista ihan pilkukas :DD ja huomenna on se rotissööööri hommeli. Palho sano että muistakee sitte siistit vaatteet! -- joo no onneks on takissa kääntöpuoli ja puhtaat essut olemassa. No hätä siis.
Huomenna mennään siis yhdeksi (osa kahdeksi ja kolmeksi ) ja ollaan pitkälle iltaan. Eka meille sanottiin että viimeistään kympilt päästään pois, mutta jos myö tullaan jo yheksi niin en jaksa uskoa että myö ihan niin myöhään oltais vielä siellä. Saapa nähä monelta päästään (: Saatan ehkä lähteä jo huomenna kotiin, iltalinkillä jos päästään ennen kymmentä. 

Hurrdurr, tosiaan! Yritän parhaani mukaan kyhätä sitä MyDay- postausta ensi viikolla/ nyt viikonloppuna (: Riippuu siitä, haluatteko tietää mitä normisti teen aktiivisena vapaapäivänä vaii ihan normaalista arjesta? (: Voin sanoa, että molemmat on vähemmän tai enemmän tylsiä :Dd mutta voin esim. viikonlopulle keksiä ruuanlaittoa sun muuta hauskaa. Kertoilkaa niin muovailen jotain kivaa c: 
2 kommenttia:

  1. Tee vaikka ihan perus arkiaskareista MyDay, ja vaikka jostain ruuanlaitosta? :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selvä, kiitos (: ! näin tehdään :D

      Poista