perjantai 20. syyskuuta 2013

Hymn Of A Broken [Toe] Man - Times Of Grace


*puree hammasta* Heivainkaikille >:| ...

Nyt on päällä niin tuskallinen olotila, ettei ole hetkeen ollut... Kävin tänään siellä lääkärissä ja siellä sitten operoitiin tuo kynsivallintulehdus pois päiväjärjestyksestä. Sinäsä mua ei jännittäny yhtään, vaikka kyllä tiesin, että  tästä ei selvittäisi ilman kipulääkkeitä ja särkyä..
Eka tuo varvas puudutettiin [mikä oli se ilkeimmältä tuntuva homma] parilla pistolla ja sitten lekuri alko nykimään ja leikkaamaan ja nyppimään jotain, kun varvas oli puutunu, -- mitä ikinä nyt sitten joutuikaan sieltä sörkkimään ja poistamaan. Itse en onneksi nähnyt mitään, enkä varmaan olisi saanut edes katsoa :'D Enkä olis kyllä halunnukkaan... kyllä tuon sormen kanssa oli jo ihan tarpeeksi ER meinikiä...

Sitten kun hoitaja sai pakattua koiven ja ladeltua hoito-ohjeet, linkkasin muodikas muovipussi jalan ympärille kiedottuna autolle ja sitten lähdettiin ajelemaan kotiin, apteekin kautta. Tällä kertaa syinä siellä vierailuun piili kissoissa.
Roomeon lääkepulloa me ei oltu saatu auki omin voimin, joten farmaseutit sai auttaa meitä sen asian kanssa :'D Ja toinen juttu oli se, että olin aiemmin päivällä havainnu Rallan hännän puoleisessa päässä jotain hyvin epätavallista. Kissan peräaukon vieressä oli ikäänkuin --- noh, toine peräaukko. Jonkinlainen haavauma/ paise, joka eritti ties mitä. Kiikutin Rallan äidin nähtäväksi ja kyllä siinä kerettiin ajattelemaan vaikka mitä ja miksi nyt jne.
Soitettiin eläinlääkärille ja hän sanoi, että tuommoset paiseet/haavaumat kissojen anaalialueilla on todella harvinaisia. Tottakai, meidän kohdalle pitää sitten tupsahtaa tämmöiset tapaukset. Saatiin lopulta lääkkeet ulos apteekista ja lähdettiin ajamaan kotiin. Jos Rallan tila huononee/ paise kasvaa niin sitten kiikutetaan neitiäkin klinikalle... Molemmat - Roomeo ja Ralla - on nyt siis seurannassa. Huhheijjaa.

Ihankon täällä nyt ei lääkkeitä syötäisi muutenkin tarpeeksi...
Auts, mun varvas.

Katotaanko vaan niin yöllä ei muuten nukuta ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti