tiistai 24. syyskuuta 2013

Buzzin' - OVERWERK

Meijän pamppuraimoo! 

Noniin parin päivän tauon jälkeen ehkä olis aika taas kirjotella jotain tännekin puolelle maailmaa.
Ihanaa. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Tää jakso on lähteny käyntiin niin mainiosti, varvas paranee ja kaikki on muutenkin  niin hyvin c: Oon tosi tyytyväinen, hihii.

Ollaan oltu nyt siis huimat kaks päivää jo keittiössä ja fiilikset on katossa. Se oli just niin kivaa mitä muistelin ja tuntu heti semmoselta kotosalta ja tutulta kun pyöri siellä keittiössä kattiloiden ja pannujen seassa. Vähän on rutiinit jäässä ja paikat hukassa, nyt varsinkin kun on uus keittiö ja vielä uusi luokka !

Maanantaina aloiteltiin hiljakseen erityisruokavaliohin paneutuen ja vähän totuteltiin uusiin maisemiin ja ihmisiin. Olin Juliuksen pari ja myö tehtiin punasipuli-porkkana-ruusukaali lisäkkeet. Siinä ei ollu paljoa hommaa ja kyllä siellä sitten joutu vähän välillä seisoskelemaan ja etsimään hommia, mutta aika meni silti tosi nopeesti.  Ja kun kaikki pittää saada sammaan aikaan tarjolle, jouduttiin pakostikin vähän hidastelemaan.
Lopulta päästiin syömään maittavia ruokia c: Mulla alko ainakin essua kiristämään sen sapuskan jälkeen. huhuh 

Mutta oli ihan älyttömän ihanaa vetää se kokkitakki niskaan taas. Ei enää ikinä tarjoiluvaatteita... JES.

Tänään olin Jampan pari (vihdoista viimein ,__, eppuvuonna olin vaan kerran ja seki oli semmonen järjestetty juttu kun porukkaa oli pois ) ja myö tehtiin sitte vanhan ajan vanilijajäätelöä ja punajuuriterriiniä. Jami teki jäätelöä ja mie terriiniä. Hauskinta oli varmaan rikkoa vähän päälle 30 kananmunaa ja erotella niistä valkuaiset ja keltuaiset toisistaan (y) sitä jäätelöä varten. Terriini oli ihan piece of cake ja kun saatiin se pois uunista niin opettaja kehu sitä erinomaiseksi. Olihan se kiva kuulla, että onnistui hyvin c: Saatiin sitten huomiseks tehtäväks tehä lisää terriiniä tilaukseen. jeejee ! Ja sitte pyöritellään jäätelöä siellä koneessa c: 

Ärsyttävää oli kun alko nokkaa kutittammaan ja vuotamaan kesken kaiken. Sitte tuli väsymys ja hohhoijjaa. Oon ihan poikki. Ja ulkona alkaa olee niin kylmä, että pittää vettää pipoa päähän, harmi vaan että miun nyssäkkä on kotona ! No, se tarttuu varmasti matkaan sieltä kun perjantai aamuna Saarijärvelle pörhällän.

On ollu muute tosi hauskaa pilkkoa kaikkea mahdollista tuolla keittiössä kun ei olla saatu vielä niitä omia veitsisarjoja.. jollai leipäveitsellä sahata sipulia... vähemmästäki alkaa itkettää saakeli..
Onneks huomenna tuo asia muuttuu! Kiikutan armaan 70€ kouluun ja lunastan ihan ikiomat veitset ;___; ehkä parasta ikinä <3 Muttaaa kuitenkin leikkaan niillä sitten sormeeni <666 no okei ei saa sanoa noin, kun käy pian toteen :'D

Käytiin Jamin kanssa eilen ostamassa myös tuo uus  kirja; Ravintolakokin käsikirja, jonka hinnaks opo oli sanonu säpöviestissä sen 30€, niin eipäs maksanukkaan kun vaivaset 53€ alennuksen kera...! Olihan se pieni kirpasu, mutta pakko mikä pakko :/ Hemmetin hyvännäkönen kirja kyllä ja on laadukkaat kuvat ja hyvät ohjeet. Ei sen puoleen oo kyllä valittamista. 

Mitenniin mä hypin näiden aiheiden kanssa? höpöhöpö

Nyt meitsi niistää nokkaa ja syö mysliä, terveeh


2 kommenttia:

  1. Voitko tehdä MyDay postauksen vaikka kuvina? :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Kuvina olen sitä suunnitellutkin (: Yritän sitä ensi viikolla toteutella täällä kämpillä, sillä en tiedä kiinnostaako teitä lukea viikonlopun röhnöilyistä, ellen keksi itelleni jotain tekemistä :D

      Poista