keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Counting Stars - One Republic


Töttöröö human beings.

Eilen en jaksanut kirjotella kun oli sen verran puuduttava päivä. Menin seiskaan ja pääsin kolmelta, ugh. Sain laitella linjastoa ja tehdä paljon enemmän kun edellisinä päivinä, mikä oli kyllä kivaa vaihtelua ja aikakin meni ku siivillä. Se on aina mukavaa kun ei tartte kytätä kelloa ja ikäänkun unohtaa ajankulun. Sitte onki jo aika lähtee kotiin ja kaikki on hyvin iloisia.

Eilen alko BB. Kyllä, en katso sitä, enkä kattois vaikka maksettais :'D Seurasin vaan uteliaisuudesta IS'n sivuilta, että keitä sinne nyt meni ja yli puolet oli ihan tuntemattomia. Hyvä vaan, vähemmän syitä kattoo, mitä ei muutenkaan ole. Heh.
Mutta voi jeesus mikä mekkala siitä tuli! Asuntolaohjaajat aukas yhen seurusteluhuoneen tuosta suoraan mun yläpuolelta ja tyyliin kaikki asukkaat meni ja tunki ittensä sinne. Ja hiljasta se ei todellakaan ollut. Tiesi jo kännykkää selaamatta, millon joku uusi asukas asteli ovista sisälle, kun kaikki repes mylvimään ku lehmälauma lypsyllä. Kello huiteli kymmentä, hiljasuus oli ja meni, mutta melu senku pysy. Mietin, että mitenköhän nukkumisen kanssa oikein käy, mutta onneks tajusin laittaa kuulokkeet korville ja musiikkia hiljalleen soimaan. Kyllä mie siitä sitten nukahdin ja aamulla heräsin johonki ihan vammaseen ääneen. Ihanko joku olis porannu katuporalla seinään ._. Kiva herätä viittä minuuttia ennen kellon soittoa. Ah.

Mul on nyt tosi kauniita kuvia tuossa ylempänä. Halusin näyttää teille, kuinka ihanaa on olla lyhyt ja ostaa housuja. Oon siis 151cm pitkä ja aina kun shoppailen itelleni uusia pöksyjä, petyn syvästi kun ne näyttää muiden päällä niin kivalta ja itteni päällä.. noh. tommoselta. Mun jalat loppuu ikäänku kesken ja tota ylimäärästä pituutta on parhaimmillaa melkee 20 senttiä... eikä ne ikinä istu polvitaipeiden tai lantion kohalta oikein. Ton takia tykkään enemmän lökäreistä ja haaremeista. Ei tartte alkaa lyhentelemään suotta ja on muuten paljon mukavammat jalassa! (: Onneks on kuitenkin suvussa muitakin kädentaitajia, jotkaa osaa nuo lyhennyshommat... meikäläisen käsinommellut tarjoiluhousut sai iskän siskon nii hämilleen, että alko jo epäillä mun ompelijantaitoja :D 

Näytönkin sovin tulevalle perjantaille! Pääsee siitäkin hommasta eroon ja tekemään loput työpäivät rauhassa pois alta

Erhm, tais muuten karikoitua tuo mun piirrosjuttu. Oon niin hemmetin etevä kaveri, että menin jo pyytämään dA'ssa tilaustöitä, ja niitähän sateli, joten taitaa nämä pikkutyöt jäädä nyt vähän pois. Katsellaan sitten joskus toiste :D Jos ootto DeviantArtissa, niin tulkaa toki tsekkaamaan meikäläisen sivu! Löytyy nimellä MEWOAH.

Eipä muuta pipanaiset, jatkakaa samaan malliin :D !
4 kommenttia:

 1. masennat mut noilla sun piirrustuksilla...aivan liian hienoja! :c + kivat pökät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mua masentaa kun masennan sua :c yhy
   no voi kiitoksia :D !

   Poista
 2. tiiän ton tunteen, ittee oon 160 cm pitkä mut silti housut on ihan ylipitkiä. :/ minkä merkkine kone sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kohtalontoveri! :D
   Miulla on tuo Acerin Aspire (:

   Poista