lauantai 14. syyskuuta 2013

Kayla - Harry Gregson-WilliamsOmpas ollut mahtava viikonloppu. Ihan rehellisesti, suoraan sydämmestä sanottuna. On ollu ruokaa vaikka muille jakaa, komeita ilmoja, naurunremakkaa, valokuvausta, hyvää musiikkia, nukkumista ja pelirageilua.
Ylhäällä tältä päivältä muutamia kuvia Alisan ja minun ottamia c:

Kirjotan perjantaista ihan oman postauksen kun pääsen koneelle. Nyt on pakko kirjottaa kännykällä, kun ei muutakaan tällä hetkellä hyppysien ulottuvilla ole.

Täytyy sanoa, että tuo mennyt viikonloppu sai mut rentoutuu pitkästä aikaa oikeen kunnolla. Tuli semmonen hirveen lötkö, mut silti tekeväinen olo ja jakso kuitenki tehä ruokaa, pelata ja jopa siivota koko talon! Siivousurakka olis kyllä muutenki ollu edessä, vanhemmat nääs tulivat sunnuntai-iltana kotiin. Toisinsanoen minä siivosin ja tein ruokaa ja Alisa seikkaili netissä, osallistu pelaamiseen ja muuhun hauskaan, mutta siivoaminen jäi yksin minun harteilleni. Ja ei haitannut siis yhtään, kyllähän mie siivoan! Ei se siitä ole kiinni ;) 
Saatiin myös kallisarvosta aikaa jutella kaike maailman asioista, mihin ei oo ollu tilaisuutta sitten kesän jälkeen. Eli tää oli aivan loistava juttu, että nähtiin :) 

Lauantaina mun piti käydä terveyskeskuksessa (soitin sinne ajanvaraukseen jopa ihan ite lol) tuon varpaan takia. Pappa tuli sitte hakemaan ja Alisa jäi nukkumaan :D
Siellä sitten sain uuden antibioottikuurin, joka kestää tällä kertaa sen 8 päivää. Tuon rinnalla pitää syyä sitten maitohappobakteereja, sen verran tujua on tuo tavara. 
Käytiin apteekissa ja ostin sieltäki sitte ekaa kertaa ite ne reseptilääkkeet. Aina oppii jotain uutta :D

Käytiin sitte vielä kaupassa ja ostin sieltä uuden purkin nutellaa ja yhen suklaalevyn. Huristeltiin kotiin ja aloin sitte jossakin vaiheessa tekemään ruokaa; lehtipihviä, salaattia ja lohkoperunoita. Kaikki onnistu hyvin ja maistui pihvitkin jopa jollekin :D ihme ja kumma. 
Myöhemmin tehtiin sitte vielä nutellakeksejä (kermavaahdon kera <3) ja illalla tein rapeaa pannukakkua! Jossain vaiheessa taisin sitte siivotakki vielä...

Sunnuntaina alkoki sitte se sekoilu, yllätys yllätys; linja-autojen kanssa. Olin edeltävänä iltana kattonu aikataulut väärin ja luultiin lähtevämme 8:45 linkillä Jykylään, mutta aikaisen herätyksen, papan kyydityksen ja aamukasteessa hetken seistyämme päätimme tarkistaa bussiaikataulun. Ja tietenkin, vuoroa ei edes sunnuntaina kulkenut.

Voi sitä ärsytyksen ja kirosanojen määrää :DDd tottakai moka oli minun, ja se ärsytti vielä enemmän. 
Monen mutkan kautta mentiin sitten mummulaan ja mummu sanoi, että hyö heittävät meijät Äänekoskelle, että sieltä lähtee linkki jyväskylään. Minä en vaan voi arvostaa heidän joustavuuttaan ja halua auttaa lastenlapsiaan kylliksi... Olin ihan sanaton ja niin hämmentyny. Vanhemmat lupasivat tankata papan auton tankin täyteen ja varmasti muutama kahvipaketti ja kukka saattaa löytää tiensä heidän keittiöönsä...
Hetken ajatuksesta pompattiin siis papan autoon koko lössi jälleen kerran ja päräytettiin sinne Äänekoskelle. Siellä päästiin sitten saakelin kalliiseen linja-autoon ja _vihdoinkin_ kello 11:40, saavuttiin Jyväskylään.
Siellä meitä odottelikin jo Jami ja Anu! C:

Myö mentiin heti ensimmäiseksi syömään herkulliset kebabit (muokkaan kuvia tähän myöhemmin) ja sieltä kahville Nallekahvilaan. Join toista kertaa elämässäni jäälattea, mikä on ja oli kyllä hyvää :D pakko myöntää! 
Sitten lähdettiin suunnistamaan ja ostamaan mulle kenkiä. Mitä ei kyllä koko päivän aikana löytyny. Käytiin varmaan neljässä eri kenkäkaupassa ja yhdessäkään en saanut palvelua. _en yhdessäkään_. Ja koska oon jälleen suomalainen, itsepäinen ihminen, en todellakaan itse mennyt kysymään apua. Kai me myyjät ajatteli, että kyllä tuo tullee kysymään jos apua tarttee. Tai sitte se vaa johtuu siitä, että oon 'nuorisoa' enkä ns. potentiaallinen, maksava asiakas. Oivoi.

Ja otin ekaa kertaa noita uusia lääkkeitä ja huomasin heti ensimmäisen haittavaikutuksen muutaman kapseli jälkeen: älytön väsymys ja alakuloisuus. Mun mieliala laski kympistä yhteen - ja melkeen nollaan -, varsinki sen jälkeen ku saatettii Alisa linkille :c 
Pilasin Jampan ja Anun iltapäivän tuon masis-aallon takia, mikä ärsytti itseäni ihan hirveesti. 

Illalla vanhemmat tuli käymään asuntolalla ja vei pois joitain mun turhia tavaroita. Kertoivat siinä samalla, miten matka oli menny ja näin. Olivat he kyllä ruskeita... Äitilla komeat rusketusrajat kaulassa ja iskällä aurinkolaseista korvien tienoilla. Olivat kyllä levänneennäköisiä :) tais tehä loma gutaa.

Tänään, maanantai aamuna, kävelin viimeistä kertaa top-paikkaani, kävin näyttämässä saikkulaput ja hakemassa kengät ja krakan pukkarista. Ensimmäinen kysymys minkä kuulin, oli: 'Tulitsää töihin?' Innokkaan äänensävyn kera. Sävy kuitenkin laski kiinnostuksen kanssa yhtä lujaa vauhtia, kun vastasin kieltävästi ja kerroin sairaslomasta sekä varpaan tulevasta operaatiosta. Eipä siinä sitten muuta, kun heiteltiin hyvästit ja mie lähdin matkakeskukseen.

Täällä minä nyt istun ja ootan linkkiä :) toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu! Hyvää alkanutta viikkoa kaikille, tsemppiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti