perjantai 27. syyskuuta 2013

Warrior Concerto - The Glitch Mob

Tässä alla kuvia torstain Rotisseur härdellin antimista, mitä tehtiin niiden kurssilaisten kanssa :)
Muunmuassa silakkapihvejä, savustettua lohta, paistettuja muikkuja ja mistä ei kuvia ollut, niin kuha walewskaa, ahventa paperissa ja lasimestarin haukea.


Ja kun pääsin kotiin, niin siellä odotti tuo uusi objektiivi! Ihan perus 50 mm pötky, mistä oon kyllä jo heti tykänny ihan hirveesti! 


Tänään, perjantaina, pelastettiin myös kissojen suusta toinen pienokainen. Tuommonen törkeen sulonen metsähiiri :c ! Miten tuommosia voi edes listiä?
Heitettii kissat sisälle ja vein tuon pellon laitaan, pienen matkan päähän talosta. Toivottavasti kissat ei löydä sitä enneä! 

Mutta palataanpa torstaihin, siitä riittää jonkin verran kerrottavaa :)

Käytiin Jamin kanssa aamupäivällä syömässä pitsat Kebab Housessa ja sitte käveltiin sieltä koululle. Tottakai ripsutteli ärsyttävästi vettä ja tuuli kamalasti. Mie olin aivan jäässä kun vihdoin päästiin Priimukselle. Kauhean nopeasti ilmat viilentyneet :/ kohta sitä luntaki varmaan tulee... ei siihen tätä menoa kyllä kauaa mene.
Kun oltiin saatu kokkivaatteet niskaan, mentiin keittiöön ja alotettiin duchesse- perunasoosin teko, mikä vähän epäonnistu edellisenä päivänä. Tällä kertaa se onnistu älyttömän hyvin kaikin puolin :D Sitten freesattiin purjot ja sipulit, jotka Jamppa ja Peppiina leikkeli, 'hakattiin' tilliä, tiskailtiin ja käytiin välillä syömässä lohiperunalaatikkoa Priimuksen keittiöllä. Välillä syötiin myös eilistä suklaakakkua ja juotiin mehua :D

Siinä lomassa kun puunailtiin keittiötä ja järjesteltiin paikkoja, niin niitä Rotisseurs ihmisiä alko hiljalleen valua ovesta sisälle keittiöön. Riitta ja Martti patisti meijät kättelemään kaikki osallistujat läpi ja sitten mentiin istumaan hetkeks ruokailutilan puolelle kuuntelemaan ja purkamaan niitä ohjeistuksia.

Mulla oli vähän sekanen olotila tuossa koko ajan päällä, kun ei oikein tiennyt missä piti heilua ja mitä tehdä. Kun ei tiennyt, mitä kyseiset kurssilaiset oikein osasi ja pitikö neuvoa ja häh. Vähän siinä jänskätti, mutta onneks tuo päivä oli tosi mukava, ihan kokonaisuudessaan, ja kohta saatte lukea vähän enemmän, että miksi!

Meille kaikille paikalla olleille apukäsille jaettiin omat pisteet, missä sitten neuvottiin tarvittaessa ja autettiin. Minulle rapsahti silakka/ muikkupiste, missä puhkottiin ja siivottiin kyseisiä kaloja. Voitte vaan kuvitella, missä kunnossa mun kokkitakin pielusta oli kymmenien ja taas kymmenien muikkujen puhkomisen jälkeen... Ja miltä siellä luokassa hetken tuoksahti !
Kaikilla oli tosi hauskaa ja Peppiina heilu siellä kameran kanssa ja otti tiheään tahtiin kuvia kaikesta häppeningistä. Taisin joutua itsekin muutamaan kuvaan osalliseksi, toivottavasti ihan järkevännäkösenä :'D
Jamin kanssa sitten huuhdottiin ja paistettiin ne muikut, joita tuli lähemmäs kymmenen pannullista. Saatiin siinä osumia kuumasta rasvasta - Jami käsiinsä ja mie naamaan - kun niiden pahasten muikkujen silmät räjähteli aika äkäseen siellä pannulla :'D Vakavilta vammoilta kuitenkin säästyttiin. Pienet roiskeet kuuluu asiaan !

Lähinnä me opiskelijat vaan seurattiin vierestä ja imettiin uutta tietoa omiin aivojen sopukoihin :D 

Ennen kun tuo härdelli alkoi, Riitta kerto eräälle toiselle opettajalle - joka oli tullu tsekkaa tilannetta meijän keittiöön - ihan siinä meitä esitellen (Peppiina, Jami ja mie), että tässä olisi ehdottomasti meijän luokan kisaryhmän oppilaat. 

... wat

Olisitte nähny mun ilmeen :'D Mä en todellakaan (tietenkään) pidä itteäni mitenkään... noh niin hirveen hyvänä, että pitäis lähteä oikeen kisaamaan... ja kyllähän mie lähtisin, jos olisin pikkuisenkin verran rohkeampi ja itsevarmempi. Jotenki tuli semmone hatara ja niin olematon olo, etten oikee tienny mitä aatella, enkä tiiä vieläkään. Mulla on niin huonot hermot kaikkeen kisaamiseen liittyvän kanssa, että ei mitään rajaa...

Ja päivän päätteeksi, kun mentiin vielä kuuntelemaan loppupuhe Priimuksen ruokasaliin, siellä Martti kehu Jamin ja mun tekemät punajuuriterriinit ja vanilijajäätelöt aivan napakympeiks. Ei siinä oikeesti auttanu muu ku hymyillä posket kipeeks ja huutaa mielessä ihan eniten täysiä, että JES! Ehkä parhain tunne ikinä, kun onnistuu tekemään täydellistä ruokaa (y) :D !! 

Oi että mikä päivä. Ja perjantai vapaa! Mahtavaa ^^ ♥
MyDay postausta kuvailen huomenna, tulossa luultavasti sitten jo samana päivänä tai viimeistään sunnuntaina :) !

 

2 kommenttia:

 1. Äähw, hurjan kiva lukea täältä aina että mitä sulle kuuluu!!c: Pitäis järkätä jotai miittinkiä ja häppeninkiä jolleki viikonlopulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi niin jos silleen ei välillä tule jostain syystä juteltua muuten, niin onhan tää ihan kätevä tilannepäivittelyyn :D
   Todellakin hei! c: ♥

   Poista