torstai 5. syyskuuta 2013

The City - Madeon


Sori laadukkaat kännykkäkuvat, en kameraa jaksa kämpällä kauheesti käyttää koska mukana väärä putki :'D

Tänään käytiin taas Jamin kanssa lenkkeilemässä, oon oikeen edustavana tossa yhessä kuvassa. Excuse moah. Ulkona oli sika kuuma, enkä erehtyny onneks laittamaan mitään toppia ja bleiseriä paksumpaa. Olisin saanu lämpöhalvauksen het' paikalla. Käytiin semmonen reipas 40 minsan lenkki jossain Viitaniemen ja Harjun lähistöllä. En pysyny osittain kartalla, kun en hirveästi oo Jyväskylää ympäri ämpäri kävellyt :D Oikee näpäkkä lenkkinen oli ja muistin tällä kertaa ottaa jopa polvituet mukaan. Ihanasti hiostivat (y)

Kämpällä venyttelin, kävin suihkussa ja otin syötävää; töistä salaattia ja sämpylän c: Idioottina olin unohtanu ottaa lääkkeet muuten mukaan töihin, ja nyt meni rytmi iha sekasin :'D prkl. Onneks sekin kuuri loppuu kohta.

Kattelin eilen todella pitkästä aikaa niinkin laadukkaan elokuvan, kun: Bionicle II: Legends Of Metru Nui. *tirsk*. Tehty vuonna 2004, mutta silti yllättävän viihdyttävä ja yhtä hyvä, kun sillon kakkosluokalla kun tuon viimeksi kattoin :D Graffat oli perseestä, mutta onneks ei tarttenu kuunnella suomalaisten dubbausta. Muistin jopa joitain reploja vielä ulkoa (y)
Katsoin tänään vielä toisen Bioniclen.. mutta ehkä mä en puhu siitä sen enempää :D:Dd ooh the nostalgia.

Oonkin nyt tulevan viikonlopun yksin kotona, kun porukat lähtee Haniaan *vihreytyy kateudesta*. Saan kaverikseni mummun ja papan pienen villakoira Minnin c: Käytän sitä sitten ulkona jos säät sallii, saa se pullukkakin vähän liikuntaa pullansyönnin sijaan :D
Tavotteena olis sitte kans maalata vähän lisää ja piirrellä tradeja, joita on dA'n puolella sadellut ihan kiitettävästi. Yritän kuitenkin olla istumatta koneella koko viikonloppua... pitäähän sitä huusholliakin hoitaa siinä sivussa. Vaatteita pestä ja ruokaa laittaa ja ... niin. 

Huomenna mulla on myös TOPissa näyttö. Jeeee... pääsee siitä pashkasta eroon sitte. Ja plakkarissa enää 10 päivää töitä! High five people! Kaikesta ruikutuksesta huolimatta aika on kulunu suhteellise nopeesti. THANK GOD jezuz ,_, jaksaa jaksaa..

bombom huomenna taas lisää juttua kun pääsen kotiin ^^ !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti