perjantai 6. kesäkuuta 2014

Huh hellettä!

Aah nyt alkaa pikkuhiljaa löytyä sitä kesäfiilistä itseään!
Hannele tuli tänne eilen, mikä on kyllä ehdottomasti yksi tämän vuoden kohokohdista. Ei olla nähty kunnolla sitten viime syksyn, joten tämä jälleennäkeminen oli enemmän kuin tarpeen!
Eilinen meni enimmäkseen hengaillessa ja käytiin jopa rannalla ottamassa vähän aurinkoa! Talviturkkikin heitettiin siinä sivussa hyiseen järveen, hui. Rannalla pörräsi mukavasti ihmisiä, mikä ei omaan mieltä sinänsä ihastuttanut, sillä ihmispaljous on yksi asia mitä haluan vältellä. Anyhoo! Onnistuin polttamaan puolet rintapielestä ja vähäsen selästä :D Eli voisin listata itseni edelleen kalkkilaivan kapteeniksi. Ehkä se tässä kesän aikana tulee muuttumaan. Toivottavasti.

Eilen illalla katsottiin kamalasti kung fu leffoja ja sama rata jatkuu tänäänkin. Tehtiin päivällä itse alusta alkaen pitsaa ja ryömittiin ukkosen väistyttyä uloskin lenkkeilemään, raikkaaseen tihkusateeseen. Itse meinasin lievästi sanottuna kuolla ikävien pistoksien takia, sillä juoksemisesta on ollut nyt melkein parin kuukauden tauko. Hups. Hengitystekniikat unohtuivat jonnekkin ihan ihme paikkaan ja koko matkan sain kärsiä kylkiluiden vihlonnasta. Sissinä en kuitenkaan suostunut kävelemään, mutta rukoilin suojateiden liikennevalojen muuttuvan punaiseksi, ihan vaan koska kuolema. Yhdessä vaiheessa Jami ja Hannele karkasivat meikäläisen näkökentästä kun juutuin kyseisten valojen punaiseen loisteeseen keskelle tietä. Ja kun sain hemmot kiinni, olivat he jo vaihtaneet kävelyvaihteen päälle, just sillon kun meikäläisen kaasujalka löytyi. Niimpä juoksin reippahasti kotiovelle saakka ja puuskutin siellä sitten keuhkot pihalle. Melkein jokapäiväisestä pyöräilystä huolimatta olo oli kuin rekan alle jääneellä. Ehkä se huomenna tuntuu jo vähän paremmalta!
.... tai sitten ei.

Tänään onnistuin myös taistelemaan yhden tilaushevosen valmiiksi. Lievää yläpurentaa huomattavissa sekä suun ylävinoutta. Pitää olla tarkempi ensi kerralla.

Sunnuntaina lähdetään kohti Saarijärveä (ehkä Hannelen kyyditsemänä) ja maanantaina olisi tarkoitus soutaa Selkäsaareen Jamin kanssa :) Siellä vietetään muutama päivä ja sen jälkeen hoidetaan kissoja muutama päivä kotosalla.

Ajateltiin kuvata sitä videopostausta siellä saaressa! Saa latoa siis kysymyksiä tai muita ideoita sen suhteen, mitä sisällöksi haluatte! :)


1 kommentti: