tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kauheeta surinaa ja pörinää


Töyhtöhyyppä ja hevimies tositoimissa !
 
Hei vain kaikille c: Tulinpahan tämän päivän puolella vielä kirjoittamaan tännekin pientä kirjoituksentynkää. Onhan se loma nyt sentään jo alkanut, oi ihanaa.
Tässä muutamia ihanaisia kuvia loman alusta kun mentiin Jamin kanssa melkein viikon mittaiselle vierailulle kotiin. Äiti oli ihan riemuissaan kun ilmoitin tulostamme ja heti kysyttiin, että mitä syödään. Siitä on tullu jo periaatteessa tapa, että kun mennään kotiin niin myö tehään sitten safkat :) Ei meillä - eikä porukoilla varsinkaan - oo sitä mitään vastaan. Mielellämme kokkaillaan ja kokeillaan kaikkea uutta.

Saatiin äidiltä tuommoinen alla oleva kokkaussetti hyvin menneestä opiskeluvuodesta. Nyt on laatua, voi että. OBH Nordican kunnon jytky sauvasoseutin, mittä myös kutterin ja vispiläsekoittimen ominaisuudet helposti osia vaihtamalla. Oh boy. (Eikä, miten paskanen ikkuna meillä :'D .. )
Kaunis kiitos näistä mammalle ! ♥

 
Tuossa yllä on sitten vähän itua siitä mitä kokkailtiin. Naudan ulkofileetä, pippurikastiketta ja lohkopottuja. Melko normaalilinjaa siis. Nuo pihvit näyttää tosi hyvältä ulkoapäin, mutta sisältä ne jäi kyllä ihan liian raaoiksi, kun ei käytetty niitä uunissa ennen vetäytymistä. Jouduttiin niitä sitten vähän kypsentelemään ja syömään raaempana kuin oli tarkoitus. Ei ihan mennyt nappiin se homma :D
Äiti tykkäsi oli raakaa tai ei. Kuulemma kaikki peittoaa perunavellin, mitä hän vetelee viikosta toiseen. 'Se kun on niin helppoa ja mie en jaksa'. No mikäs siinä sitten :)

Kävin perjantaina parturissa. Jälleen kerran koska nää lyhyet hiukset kasvaa ihan tajutonta vauhtia. Alla kuva ennen parturia. Käynnin jälkeen en jaksanut uutta kuvaa räpsäistä, enkä ole jaksanut vieläkään. Ehkä se tänne joskus eksyy kun hiukset on taas samassa jamassa :D
Päässä mulla on Tuskasta 2013 mukaan napsaistu PRKL baarin huivi (itse baarissa en siis käynyt, huiveja jaettiin festarialueella). Roosan kanssa oltiin ihan innoissamme. FREE STUFF HELL YEAH.

Ja ei mutta hei! Kohtahan on torstai! Hannele saapuu silloin tänne ihan omalla menopelillä ja sitten alkaa viiden päivän mahtijakso puhdasta mahtavuutta! Ihanaa ihanaa ihanaa. Ehkä mä jopa sitten pääsen ottamaan sitä aurinkoa ja ujuttauduttua järveen heittämään sen talviturkin :D
 

Hui älkää säikähtäkö :D äiti pyysi mua ostamaan mun veljen tarantulalle vähän sirkkoja kun ei itse ollut ehtinyt Porissa pyörähtämään. Nämä kaverit eivät siis jää tänne asumaan. Jami hyppisi seinille :D

Ei mutta hei. Olisitteko kiinnostuneita siitä videopostauksesta? Jamin jo sain innostumaankin asiasta. Mihin liittyen haluatta videota kuvattavan ja missä? :)

Saa puhua! Meikä painuu pelaamaan tuon urhon kanssa vähän Borderlands kakkosta ennenkuin silmät ei enää pysy auki!

Hyvää alkanutta kesää kaikille c: ♥

4 kommenttia:

 1. Semmoinen videopostaus olisi ihan huippu missä jatkaisitte lauseita! Esim. Saijassa parasta on.. (ja tähän jami jatkaa) tai jamin hassuin tapa on.. (saija jatkaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksesta! Kuulostaa mielenkiintoiselta ja vielä paremmaks ton tekin semmoset monipuoliset kyssärit :D

   Poista
 2. Juu video postaus tai my day video olisi parempi =D

  VastaaPoista