maanantai 16. kesäkuuta 2014

Uutukaisia !


Heipparallaa! Tänään oli se aivan upea sateinen päivä, kun iskä tuli Jyväskylään ja me suunnattiin hakemaan Tori.fi'stä varaamaani tv-tasoa tuosta Jyväskylän seudulta. Tuolla komeudella on 177 senttiä puhdasta pituutta ja se vei täydellisesti koko tuon tilan, mitä noiden kahden oven välillä oli. Oikeesti, en vaan keksi muuta sanaa kun täydellinen. Hintansakin puolesta, nimittäin kahdella kympillä, saatiin tuommoinen itsellemme. Kelaltaa. Iha tajutonta :D En ees haluu miettiä mitä tuo on oikeesti maksanut...

Äiti lähetti iskän mukana mulle tuliaisia, kun hyö kävivät viime viikolla Riikassa vähän kaupunkilomalla. Äiti on aina onnistunu ostaa mulle mieluista vaatetta, nytkin kaikki mitä sain olivat tosi mieluisia. Hän tietää mun vaatemaun melko hyvin. Tuo kissapaita ylitti kyllä riman :'D  Mulla ei oo ikinä ollu napapaitaa, öäh. En varmaan tuu käyttää tätä muuta kun kotona, koska en tykkää kulkea napa paljaana kaupungilla. Mutta aivan ihania, unohtamatta tuota ihan venkulinnäköstä kananmunanmurskaajaa. Munavoit ja karjalanpiirakat; täältä tullaan!

Mitäs meinaatte tehdä Juhannuksena?
Mie suuntaan yksinäni taas kohti Saarijärveä, kun Jamilla alkaa festarihommat Himoksella. Parempi kykkiä kotona iskän kanssa kun yksinäni täällä :) Pitää ottaa tekemistä mukaan, ettei iske tylsyys.

Meempäs tästä ihailemaan tuota tv-tasoa vähän lisää.. heipsan c: !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti