keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Ale !


Huoh, tänäänkin joutui heräämään aikaisemmin kuin normaalisti, jotta ehditiin ulkomaantopin infoon. Noh, tärkeää asiaahan siellä puitiin ja kirjoiteltiin lappusta jos jonkinmoista. Tein Unkarin toppia koskevan sivun tuonne naviin, josta voitte seurailla meidän matkaa sinne ja takaisin maaliskuussa :)
Käytiin Mariian kanssa koulun jälkeen - omalta osalta pitkästä aikaa - shoppailemassa ja ah, henkkamaukasta tarttui mukaan jos jonkinmoista vaatetta! Kuvassa oleva sailor-sininen takki hupulla ja korkealla kauluksella maksoi vaivaiset 15€ ! Paras löytö, nyt on kevättakki hanskassa! Ostin myös kaksi eriväristä pipoa (musta ja punainen). 3€ kipale, punertavan huivin 3€:lla ja kuvassa olevat tummansiniset denim farkut 25€. Monen kympin säästöt löytyivät taas alemyynneistä, hurraat sille! Nyt pitäisi vielä löytää omille kintuille passaavat kevätkengät :)

Huomenna  laitan valoisaan aikaan paremmat kuvat noista vaatteista, katsotaan jos jaksaisin ihan ulkona kuvata Mariian voimin jos otan kameran kouluun mukaan! :)
Hei apua, 300 postausta päsähti nyt rikki. Ajateltiin Jamin kanssa kuvata jokin yhteinen video, minkälaista työ haluaisitte kahtella? Jotain hassunhauskaa, ettei liian vakaksi vedä! Itse ajattelin jonkintyyppistä TAG- videota mutta  mitäs te? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti