keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Blogit + pienet kuulumiset

Noh, tuo blogien linkkaus jäi odotettavastikin kovin pieneksi.
Kiitos kaikille kolmelle, jotka minulle bloginne pistitte. Liityin kaikkien lukijaksi, ellen jo aiemmin ollut. Kirjoitan nyt tähän teille pienet teksinpätkät mitä mieltä olin omista aarteistanne :) 

http://lifeisadreamsoenjoyit.blogspot.fi/
Tätä blogia lukiessani tuli jotenkin todella rauhallinen fiilis, vaikka tausta on täynnä väriä jos jonkinmoista, hiirestä satelee onnekseen hilettä ja otsikkokuva on taustan lailla monivärinen. Tekstit ovat lyhyitä, kevyitä ja ytimekkäitä eikä niissä kierrellä ja kaarrella sen turhempia. Kuvat ovat selkeitä, hyvälaatuisia ja niissä on ihana tunnelma. Postausten aiheet ovat monipuolisia ja niitä on mukava lueskella :) Blogin ylläpito on näkökulmastani rentoa ja se näkyy myös sitten teksteissä itsessään. Nämä kaikki ominaisuudet monien muiden seassa olivat mieleeni! Blogi on täynnä omaa persoonaansa, mikä on minusta aina hieno juttu :)

*klikkaa itsensä lukijaksi*


http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/
Katjan blogi onkin jo tuttu käyntikohde! Tänne astuessani tulee semmoinen raikas ja kivan kepoinen olo. Taitaa olla ulkoasu ja iloisen värinen banneri syyllisinä moiseen! Tykkään kovasti blogin pienistä yksityiskohdista; osa kuvista kääntyy toisinpäin kun hiiren osuessa niiden kohdalle, päivämääräotsikko sekä vinkeästi liikkuvat linkit luettelossa. Kokonaisuus on silmää miellyttävä ja fresh! Postauksissa on monipuolinen sisältö ja aina kourallinen hyvälaatuisia kuvia. Kirjoitustyyli on selkeä ja rempseä. Tykkäilen!


http://taijanelamaa.blogspot.fi/ 
 Ensimmäiseksi; lovin' the ulkoasu! Violetti/lila on ehdottomasti minun yksi lempiväreistä ja se näyttää niin kivalta tuolla blogin pienissä yksityiskohdissa! Otsikko on kaunis ja yksinkertainen, kivalla avaruuslisällä koristeltu. Heti tuli kotoinen fiilis kun avasin Taijan blogin. Teksteihin on helppo samaistua ja niitä on helppo lukea. Joissain postauksissa ei ole tekstiä ollenkaan, mikä ei itseasiassa haittaa ollenkaan :D Postauksien rakenne on aina selkeä ja kuvista sekä teksteistä löytyy kivoja pieniä somisteita. Ehdottomasti enemmän lukijoita tänne! 

*klikkaa itsensä lukijaksi*


 
Käytiin sunnuntaina Mariian luona leipomassa vähän pullaa. Jami pääsi soittelemaan akustista kitaraa ja meikä yritti kaupitella kameraa Mariialle. Saas nähä milloin saisin uuden rungon alle, ah.
Attila tuli myöskin kotiin, mutta lähteepi lauantaina takaisin Saarijärvelle ihan pysyvästi, ulkokissaksi. Ei ole tuosta adhd- hirviöstä tänne asukiksi, kun minä en saa unta yöllä mikä olis kyllä ihan mukavaa, kun on raskaat kouluviikot meneillään.. Ahmimista katti ei enää harrasta, mutta huutaa tylsyyttään ja purkaa sitä meihin puremisella, jalkoihin hyppimisellä ja muilla ilkiteoilla. 

Tänään oli piiiitkä päivä keittiössä. Muut luokkalaiset olivat koulussa 10-13, laskentaa harrastelemassa, kun minä, Jami, Heikki, Julius ja Mariia menimme jo kahdeksaan ja päästiin vähän kolmen jälkeen. Priimuksessa järkättiin semmoinen kotitalousopettajien ruokajuttu, missä hyö pääsivät opettajien ja muutamien kokkiopettajien kanssa kokkailemaan itselleen ruokaa. Oli se vähän häslinkiä ja tiskivuori ei näyttänyt koskaan katoavan, mutta päästiinpä sieltä kuitenkin pois loppujen lopuksi. Ja nyt on itsellä 8 tuntia korvausta, jotka saan käytettyä tässä jakson aikana!
Keittiön jälkeen lähdimme samalla kokoonpanolla pelaamaan sulkapalloa Harjulle puoleksitoista tunniksi. Päästiin johonkin ao'n videojuttuun ja Jamia, Heikkiä ja Mariiaa haastateltiin siinä samalla :D Mutta sulis; se on mun juttu! Vaikka niskat muljahteli ja vihloi niin ei haitannut menoa!

Nyt painun nukkumaan, jos nyt saisi vähän paremmin unta kuin parina viimeisenä yönä.. katti nukkuu kyllä eri huoneessa, se on saletti !
4 kommenttia:

 1. jos jossai on vika nii se on tasan siellä omistajan korvien välissä eikä missään muualla, attila ei käyttäydy millään tavalla poikkeavasti muihin kissanPENTUIHIN nähden, joten jos vaikka lopettaisit sen eläinten solvaamisen ja kattosit vaikka peiliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoillasi ei ole mitään painoarvoa :) kissaa ei ole solvattu ja hoidetaan sitä asianmukaisesti. Kissan solvaamista ei ole se että sille ei selvästikään riitä tekemistä meillä. Kissan solvaamista ei ole se että se pääsee ulkokissaksi ja vieläpä nauttii siitä täysin ottein! :) oliko muuta mielenpäällä. Voidaan siitä täällä jutella!

   Poista
  2. Toivon että attila saa kärsivällisen ja rakastavan kodin. Ja toivon että sinä et enää yhden yhtä eläintä itsellesi ota, kun ei sinulla nähtävästi riitä vielä vastuuta niistä huolehtimaan. Ei lisättävää :)

   Poista
  3. Kiitos palautteestasi! :) Attila saa vähintään yhtä hyvän kodin mitä meillä täällä on ja älä ymmärrä väärin: Attila on vielä meidän. Paikka vaan vaihtuu :) Toivon, että jatkat palautteen antamista, sillä sinulla on paljon annettavaa tässä maailmassa! :) Hyvää jatkoa!

   Poista