perjantai 23. tammikuuta 2015

Kokkauskooste viikolta + linkitä blogisi !

No johan nyt nämä viikot juoksee. Vastahan herättiin maanantain kirpsakkaan pakkasaamuun ja nyt istutaan jo perjantain illan hämärän peiton alla. Ja pakkasesta kun tuli mainittua, tämä meidän kämpässä oleskelu alkaa olemaan jo selviytymisen esiasteilla. Mun kallisarvoiset kasvit on alkanu  nyt kupsahdella (kohta 5 ruukkua kuollut erilaisia viheriöitä), ikkunat vetää ja lattiat on älyttömän kylmät ja koko kämppä ihan viileä, vaikka patterit on täysillä. Vessa on kämpän kylmin paikka, vaikka räppänä on kiinni ja lattialämmitys pienellään (isommalla ei voi pitää koska lämmöt menee harakoille ja hei hei €€€). Aamulla kun herää on syöksyttävä vaatekaapille ja vedettävä viidet hupparit niskaan. Nytkin istun koneella kahdet hupparit, kalsongit ja sukat jalassa, eikä vieläkään ole täysin lämmin. Kyllä tää tulee kalliiks asua vuokralla näin paskasti lämpöä pitävässä kämpässä. Hip-hurraa, joko pääsis KOASille?
Meidänkin keittiöjaksoa on jäljellä enää reippaat kolme viikkoa. Niihin sisältyy muutamat ylimääräiset vapaat, opinnäytetyön suunnittelua ja toteutusta ja valmistautumista ulkomaille lähtöön. Kamalan nopeasti nämä viikot aina menee, ei auta.
Olen postaillut tosi reippaaseen tahtiin tällä viikolla, hupsista. Tuskin siitä mitään haittaa on, kun juttua nyt kerta riittää useampaan otteeseen. Tähän postaukseen tungen menneeltä viikolta muutaman kuvakollaasit keittiöstä ja sen jälkeen sepitän teille tuosta linkkaa blogisi - juttusesta enemmän.Tämmöistä en ookkaan vielä tehnyt oman blogin aikana! Homman nimi on kaikille varmaan jollain tasolla tuttu; linkitätte bloginne kommenttikenttään pienen sepustuksen kera ja meikä valitsee 15 nopeimman joukosta 5-10 oman silmään kivointa blogia tarkemman tiirailun alle :) Homma selvä? Anti tulla vaan! 

 

6 kommenttia:


 1. 16 vuotiaan media- assistentiksi opiskelevan tytön blogi.
  Blogi sisältää kuulumisia,erikoispostauksia ja laadukkaita kuvia.

  http://lifeisadreamsoenjoyit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hehhee, noh you know me :D mut siis 18-vuotiaan naisen alun lifestyleblogi, joka sisältää mm. kuvia, teemapostauksia ja hyvää mieltä! :)

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. 16 vuotiaan leipuri-kondiittoriksi opiskelevan tytön lifestyle- ja valokuvausblogi. Blogi sisältää lyhyesti tiivistettynä erittäin paljon tekstiä tv-sarjoista ja elokuvista, paljon paljon ruokakuvia (*cough*herkkukuvia*cough*), pienimuotoisia erikoispostauksia ja hieman päiväkirjamuotoista tekstiä omasta nromaalista elämästä.

  http://taijanelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. http://maijukristiina.blogspot.fi/

  Noh, tiedät mitä blogi sisältää ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua hei oon ollu ihan amatööri ja jättänyt tänne mainitsematta että tämä linkkausjuttu oli ja meni jo xD anteeksi kauheasti !

   Poista