lauantai 3. tammikuuta 2015

Purr


Mistä löytyy läskeimmät ja karskimmat maatiaiset? No ystävättäreni luota tietenkin ! Kuvissa kauniisti mulkoilee kissaneiti Wilma. Kyseinen söpöliini taisi olla noin kymmenen kertaa Attilan kokoinen...eli meillä on vielä kunnon kissankokoon matkaa! Kuvat ovat tuossa hieman Wilman eduksi, sillä mulla meinas tipahtaa silmät päästä kun näin miten valtavia nuo kissat tuolla olivat astuessani ovesta sisälle. Huhhuh !

Tosiaan, lähdin melko pian joulun - ja Alisan vierailun - jälkeen käymään Lahden liepeillä, omilla kotikunnilla ja vanhimman ystäväni luona. Ei siis iällisesti vaan niiden vuosien perusteella, mitä ollaan nyt tunnettu :D
Hannele tuli ketterästi huonolla talvikelillä puntonsa kanssa minua täältä asti hakemaan ja ajelimme onnellisesti sitten illan mittaa takaisin etelänpään. Lunta pyrytti, oli pimeää, radiosta tuli vaan kakkaa musiikkia ja meinattiin ajaa hienosti pienen rekan perään (mokoma jarruttelija perkele), mutta muuten meni matka oikein mallikkaasti! Vietettiin aika köllötellen, elokuvia - ja netflixiä katsellen, syöden ihanaa ruokaa ja välillä käytiin Hannelen isän luona juhlimassa uutta vuotta.

Perinteiden mukaan pellon keskellä olevalle lokinkivelle kyhättiin kokko, joka tuikattiin roihuamaan. Vierelle sytytettiin pienempi nuotio makkaroita varten. Mukana oli myös patonkia ja skumppaa! Sen juomisen jätin kuitenkin muille maistamisen jälkeen - ei ollut kyllä hyvää. En tajua miten tuommoista voi juoda! Hyhhyih.


Olen ollut aina (tai no järkkärin omistusaikana) hirveän huono pimeäkuvaaja, varsinkin ilotulitteiden kohdalla. Enkä ikinä saa jutun jujusta kiinni, kun kerran vuodessa noita paukutellaan. Tuolla on tuommoinen säälittävä kuva yhdestä raketista ja muut kuvat olivat joko huteja, sumeita tai muuten vaan ihan pimeänä. Mukana oli tosin kyllä tuo kiinteä 50mm, millä ei kyllä kaukaa saa mitään järkeviä kuvia. Noh, ehkä ens vuonna paremmin !

Kaikessa koreudessaan mulla oli ihana uusivuosi ja vuoden 2015 aloitus. Itselleni en sitonut mitään lupauksia, mutta odotan innoissani, miten tämä tuleva vuosi päättää takkinsa kääntää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti