torstai 22. tammikuuta 2015

Otsikko hukassa mutta minä en, kai


Randomista otsikosta perunapenkkiin...
Tässä nyt nämä kamppeet kankean esittelyn kera, mitä ostelin eilen kylillä ollessani! Kaikki on henkkamaukasta (paitsi hanskat on jostain - en tiedä, vanhat ja liian isotkin vielä :D) Farkut istuvat ihanasti, mutta öahkeiden pituudessa olisi vähän napsittavaa; joudun housuja nilkkojen tienoilla rullaamaan melkein kymmenisen senttiä nurinpäin. Lyhyille ihmisille kun ei erikseen ole housuja tuotannossa, pitää turvautua tuuriin ja saksiin!
Kylmä oli kuvata ja Mariia sai pienen opastuken kameran käyttöön. Reidet oli jäässä kun käppäilin kotiin ja en kyllä enää ikinä lähde noilla housuilla tarpomaan ulos, ilman päällyspöksyjä. En ymmärrä miten jotkut pärjää tämmösillä pakkasilla pelkillä villasukkahousuilla ulkona, kun farkutkin jäätyvät aivan tönköksi! hui hyrr!


Koulussa kokkailtiin taas vaihteeksi. Lyhyemmän päivän takia ei jälkkäreitä keritty nauttimaan, mutta mitäs pienistä! Tänään tehtiin alkuruoaksi ihan ihka aitoa tonnikalaa, punasipulivinegretteä, erimakuisia börresooseja ja porkkanapyreetä. Päälle laitettiin vielä pikkuisen kirjolohen mätiä (Heimon Kala, yeah!) Pääruokana nautimme ruis-rahkataikinakuoressa hautunutta peltopyytä/ kyyhkyä (?) (misaamisessa tuo lintu haisi ihan koiranruoalle...) sipuli-herkkusienipedillä, perunapyreetä, kasviksia ja tummaa sienikastiketta. Lintu ei kyllä maistunut oikein millekkään, eikä edes kanalle. Epämiellyttävä haju misatessa ja huhupuheet mahdollisista haulienpalasista lihassa ei varsinaisesti nostattanut ruokahalua. Olin myös nyppinyt raa'oista rintapaloista lihaan uponneita höyheniä... nam.

Tänään oli kuitenkin mukava päivä. Viikonloppuna saamme taas Attilan tänne kaveriksi ja suunnittelemme Jamin kanssa kovasti tulevia valmistujaisjuhlia. Yritän myös kuvailla meidän sitä yhteistä videota, eli jos teillä on jotain toiveita, vielä ehtii semmoisia ehdottelemaan! Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti