perjantai 7. syyskuuta 2012

Datapallona luokses pompin näin

Heii kirjotan jonkun lyhkäsen ynähdyksen täältä koulun puolelta, terve!
Eilisestä voisin sen verran tuhahtaa, että olin aika lahna. Muutuin sohvaperunaks ja upposin sängynväliin. Ei siis en kertaakaan poistunu kämpästä, paitsi sitte illalla 8 aikaa ku Katja tuli kaveriltaa, ni menin aukasee sille ulko-ovee :D:D Mut huh, kyllä ei iha heti tee mieli istuu koneella sitä melkee 5 tuntia peräkanaa, kattoo telkkaria ja pelata boxia. HYH. Paikat meni iha juntturaa ja silmät kuivu kuoppiinsa.
Pelasin aamupäivällä Halo kolmosta piiiiitkästä aikaa ja järkytyin, kuinka yksinkertanen se olikaan. Tyyliin viimeks pelannu jotai Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier (metrinakkinimi), mis voi tyylii heittäytyy maaha ja tehä vaikka mitä ylisiistii. Sit ko pitää vaa jokotella eteenpäi, ilma et voi sprintata saatikka ryömiä! ... En jaksanu kauaa kyllä pelata. Varsinki ko huomasin, et en olul huomannu vaihtaa omaan  käyttäjään, sinne meni achievementit väärälle hepulle. perkele.
Sitte ajoin vähä rallia ja sillee :D

Vaikka asun iha keskustassa, tai no melkee, ni ei yhtään huvittanu mennä kaupungille. Sitäpaitsi eilen oli meikitön päivä, en ois siis jaksanukkaa läntätä naamaa vähä laastia ja keijupölyä. Eikä mulla ois ollukkaa ko vitonen lompsassa, noh säästy sekin nyt sitten paremmalle päivälle.

Mutta tänään onki ihana päivä! Alma tulee meille noin.... 7 tunnin päästä :D ........ eih, viel puolpäivää ootettavana. Sitte mie teen ruokaa huomenna ja bileet (: ! Tulee huba viikonloppu, ihanaa nähä Kalmaa pitkästä aikaa, tervetuloa vain c: !
Mulla loppu asia kesken... EIKU EI LOPPUNU :D
Ensinnäkin! Sami Hedberg tulee Jyväskylään Paviljonkiin 18.10. ja me aateltii porukoiden (ja ehkä Hannelen, riippuu lomista D:) kanssa mennä sinne hankkimaa ittellemme kunnon sikspäkit!!! Fuuck yeah--. Ja sitten vielä, että oon NIIN menossa Helsingin Messukeskukseen ko Top Gear tulee sinne vähä autoista juttelee, ei herrajumala huhuh! Hannelen kanssa syöksytään sinne NJIAUUH ♥ Kamerat kourassa :D Ja jos siellä ei saa ottaa kuvia ni hirtän itteni--!

Mut nyt ei tuu muuta mieleen, kirjottelen taas (: Lisään tähä myöhemmin kuvia, adjöö (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti