torstai 6. syyskuuta 2012

Ota silmä käteen

Mun piti jo eilen kirjottaa, mutta en sitte jaksanukkaa :D Tänää Priimuslaisil oli siis vapaapäivä ja mä haaskaan sen tällee hienosti sisällä istuen. Erakko kun satun olemaan >:) .

Eilisestä vois löpistä sen verran, et hehkutan meijä tokaa keittiökertaa! Tultiin ekalle tunnille iiha normitamineis sillee jeejee ja Sanna sano heti että meil pitäis olla jo kokkivaatteet päällä. Ohops :'D Ruoan jälkee rynnätti sit vaihtaa niitä päälle. Ai että, tulee aina jotenki nii pro- olo ko vetäsee sen kokkitakin niskaa, ei voi kyl muuta sanoo. Tulee semmone et hell yeah, kolme vuotta vielä :D
Käytiin teoriassa läpi eka, että mitä tehtäs ja tämmösiin saatiin ohjeet: jauhelihakastike, vihreä salaatti, aurinkosämpylät, pasta, perunat ja sinppikastike (: Olin Nikin pari kahestaa, ku Anniina oli kippeenä. Mut hyvin ne hommat kuitenki onnistu ja saatii ruoat ajallaa valmiiks, toisin ku viime kerralla meni vähä tiukalle. Mie tein aurinkosämpylöitä ja taikinaa ko vaivasin, huomasin  et seuraavalla kerralla tarviin jonku korokkeen, ettei käsi väsy nii nopeesti :D Sannan kaa siin vähä naureskeltiin. On se nii mukavaa olla lyhyt :::::).
Ko kaikki oli saanu hommat valmiiks, mentii syömää ja pakko sanoo et ne ruoat onnistu kyl älyttömän hyvin! Sen puolesta saatiin kehuja, mut sitte taas kun alettiin siivoomaan... voi herrajumala xD Sanna sano lattioide pseun jälkee et meijä siivousjälki on iha perseestä. Eh, siin pitää sit kyl jatkoss parantaa pikkasen.

Kämpillä jatkui taas sit armoton dataamine, ja siin se loppuilta sit meniki. Katja sai oman telkkarinsa, joka on piiikkase isompi ko tuo mun oma, jote se sai jäädä toho ja mun pikkune logitech laitettii kaappii :D:D Kyl tolla on mukavampi kattella telkkaria ja pelata, ei sillä :D

Nyt aamulla mie yritin nukkua pitkään, mut unirytmi on sen verra hyvä nyt ja sisäne kello pelittää, et heräsin jo kymmene yli kaheksan D: Yöllä heräsin varmaa 500 kertaa siihe, ku jalkaa tai kättä särki ja silmää oli jotenki päässy roska ?! ... rage.

                                           

Ja huomenna!! Alma tulee meille! Ai että ihana nähä sitäkin ihmistä perkule (: Mun muutto sotki iha kaike ja välimatkaa on iha liikaa. Viimeks nähtii kesäloman alussa, karua :c ! Eikä voida pelata mass effectiäkää, ku mun boxi jää tänne ja Sami pölläs kakkose kpäähä >:c turkanen. Mut me kulutetaa aikaa sitte dataillen ja muuten komiasti (; eiks jeh?


Tuli ihme fiilis kuunnella pianomusiikkia.
No anyway! Ens viikonlopust tulee kyl kas semmone setti et aijai! Lähen Lemun suuntaa, miittaamaa Miiaa! ♥ Törmättii viimeks HuHulla kesän alussa c: Mä koitan selvitellä päätäni, kyl mä uskon et me voidaan sitä MW3'sta pelata kuule c: ♥

nyt sormet on sen verra jäässä, en tiiä miks, etten pysty kirjottaa enempää. (:


2 kommenttia:

 1. saija.
  meidän täytyy tavata ... :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ilona.
   no shit sherlock! Ens viikonloppuna jumansviiduh! >:)

   Poista