tiistai 11. syyskuuta 2012

Shakerrrr

No voiha! Arvatkaas jaksoinko eilen kirjotella ollenkaan :D ehheee oon vähä taas tämmöne tuittuh!
Muttahei mie selitän nyt eka tuosta maanantaista, sillo oli iha jees päivä kieltämättä, vaikkaki sato vettä välillä ko aisaa ja jouduttii kävelemää ympäri kaupunkia. Oottakaas ko selitän vähä paremmin. 

Moi Vilma :D ja Maija. Noi sohvat on nannaa ♥
Tiinan ja miun kengät.

Tänään [ti] otin kuvan ko aurinko lähti jo aikasee karkuu taivaanrannan taa. Värit meni vintturalle ko jouduin rajailee uudellee paintilla tota kuvaa. Kiiitos blogger.

Viime perjantaina istuin tunnin melkee lattialla ja ootin, et voin lähtee matkakeskukselle päin. Liikaa aikaa, mähä oon aina nii hyvä aikatauluttaa asioita (:
Maustekakku = nam ♥

Tuossa meijän tarjoiluvaatteet. Mun mielestä vähä turhanki mustanpuhuva :c Housut, paidat ja päällystakki on täysin mustat. Toi krakaki on iha tyhmän värine :'D ...

Eilen siis mentiin asiakaspalvelun puolelta ns. 'suunnistamaan' ympäri Jyväskylää. Mie lähdin  matkaan Rasmuksen ja Janinan kanssah. En ees muista kaikkee mis käytiin, mut kohteita oli kaheksa kipaletta. Meil annettii semmoset valkoset vihkoset mihi meijä piti tehä havaintoja ja sitte kirjotella kaikkee kivaa. Meijä piti mm. haastatella jotakuta työntekijää kolmessa paikassa. Eli jokane meistä teki yhen haastattelun. Rasmus haastatteli yhessä thaimaalaisessa ravintolassa, mie Huviretkessä ja Janina Elosella.
Oli aika jännää sillee puhuu ravintolapäälikön kanssa siinäniin D: En ollu iha varma mite olis häntä pitäny puhutella, joten tyydyin teitittelemään. Kai se nyt oli ihan oikein...? No anyway :D Oli aika jännää sillee.
Muutenha toi kiertely olis ollu iha jees, muttakun sato vettä. Tihutteli, tiputteli, ripsutti ja sitte sato iha kunnolla. Kiitos ällille, olin ottanu satikan mukaan. Yks huippukohta oli kyllä ko mentii Rodin pitsaa, hakee nimmaria, kukaa meist ei olis halunnu mennä sitä pyytämmää ko ne työntekijät puhu siinä turkkia ja olivat yhessä syssyssä pöydän äärellä. Rasmus meni lopult ulos oottamaa ja Janina ja mie mentii sit yheessä hakemaa se nimmari. Se on jännä mite alkaa yhtäkkiä ujostuttaa nii hirveesti kun ei ookkaa täysin suomalaisia kyseessä :D:D
Lopuks käveltii ammattikorkeelle ja tavattii Kati siellä. Seistii sitä enne kuitenki puoltuntii sateessa ja kuunneltii Jamin ja muide tyyppie huvittavii tarinoit unissakävelyst sun muust. Kun oltiin kävästy siellä sisällä, saatii lähtee takas asuntolalle.. Jes, oltii muutenki jo oltu tunti ylimäärästä. 

Tästä päivästä ei oo hirveesti mitää erikoista, oltiin varttiavaille viiteen ja saatiin noi meijän ihanat tarjoiluasut. Noh, mä en nyt tykkää niistä kyllä yhtään :D Ensinnäki, miks sen pitää olla koko musta, toiseks toi setti oli iha ylihinnoteltu [195€, pojilla 205€] ja kolmanneks, en tuu ees tarvii tota tyylii ekan vuode jälkee, ko oon edelleen lähössä kokkilinjalle. Pyh. Kaikkee kanssa. Onneks sen voi sitte myyä ens vuonna uusille ykkösille (:.

Tosta maanantaista sain kärsiä tänään aamulla, ku mullahan pitäis olla kunnon paksupohjaset kengät, TAI tukipohjalliset, mutta kun ei ole kumpiakaan kun nuo pohjallisetki on Saarijärvellä mun kämäsissä lenkkareissa. Ja voitte vaan kuvitella, mimmosta on kävellä lättäjaloilla, tasapohjasilla kengillä asfaltilla kolme tuntia + koko päivä ja sitten miettiä sitä ihanaa vihlovaa kipua polvissa ja vasemmassa lonkassa, siinä ihmee taittajassa. Nimimerkki, lantiontulehduksen saanut 2011. Hyi, en ennää ikinä halua .__. jouduin popsii nii vahvoi lääkkeit et iha nauratti ilma mitää syytä. Hyi.
Että jos mie vaikka hankkisin uudet kengät? Ehkäpä, olis kyl korkee aika. Mielellää semmoset mihi noi tukipohjalliset menee, se olis kyl jees. Eli, Niken varsikengät, streetit tai jotai. Sit ku on rahaa, tukipohjalliset mukana ja aikaa käydä tsekkaas (:

Ja tottakai jouduin sitte perumaan sen Miialle menon :c Äiti alko empimää ko kissat on yksin talossa ja veli tulee käymää + henkkamaukan vaatteet pitää kokeilla ja taloo siivota jajajajajaaa aaa. MUTTA mie oon vieläkin menossa tässä kuussa, lyödään niin lukkoon toi asia, ettei avainkaa aukase sitä enneä :D I'm coming Miia ♥
Saan vihdoi uusia housuja ja ah. Paidoista ei oo pulaa, mut housut! Ja toivottavasti äiti tilas ne lenkkipökät, oon aina halunnu semmoset :D Pääsis kunnolla sitte juoksee ja .. ainii mut ne lenkkarit pitää uusia. Noh pitää panostaa... :D 

Ja arvatkaa kuka menee Sami Hedbergin keikalle 16.10. Saarijärvisaliin (; ? Äiti varas tänää liput sille itellee, iskälle ja mulle (: Synttärilahja (y) Ootan innolla!

Ja sitten vielä huomisesta. Meillä on sijainen. Hyrryräääh! Apuaa. Sannaa tuu takasiiin :c En kestä jos se kuka ikänä nyt meitä tulleekaa käskyttämmää, on joku kauhee orjapiiskuri ja hukuttaa meijät saippuaveteen, koska me ollaa ihan paskoja siivoomaa, ja apuaaa. Mä en oo muistanu lyhentää ees mun kokkihousujen lahkeita D: Perkele. Pitää ottaa noi hakaneulat mukaan. Hui kauhee. Kirjotan huomenna sitten, jos oon vielä hengissä, että miten kävi.

Adjöö ja hyvät yöt :D !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti