sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Viikonloppukooste

PERJANTAI
Jeejee valokuvauspäivä! Ai että, ihanaa! c: Harmi etten päässy tätä enne parturiin..
Mut joo! Aamupäivällä mentiin koneille ja tehtiin semmoset hienot powepoint- esitykset pienissä ryhmissä. Mie väkertelin Tiinan ja Vilman kanssa jostain työpaikkaperehdyttämisestä ja voin sanoo, että siitä jos mistä tuli tosi epäselvä esitelmä :D Iha karmee aihe ja ko ei ite tajua siitä mitää saatikka ymmärrä kaikkia termejä lakitekstimuodossa ni voi morjes! 
Siinä samalla meijä lv haastatteli lisää ihmisiä HOPSu keskusteluide paris ja silleesti. Tultiin muuten kymppiin kouluun ja meil oli vaa 3 tuntia kokonaisuudessaan, koska päästiin heti kotii 13:27 [astuin tuollo koulun ovista  ulos :D] ja viettää viikonloppua. Normaalisti oltais päästy vasta kolmelta. Kyllä kelpaa!
Itse valokuvaus meni iha hyvin. Olisin halunnu vihdoinki seistä luokkakuvassa, oon saanu seistä ehkä kerran :D Näytän ees vähä pidemmältä, mutta eih. Mut laitettiin eturiviin istumaan kuuden muun seuraan. Aijaij. Se kuvaaja oli tosi rivakka ja nopee ja päästii 10 minsas koko hommasta eroo :D 
Sitte aattelin, että heii mähä lähen aikasella linkalla ja sitte lähin keplottelee asunnolle. Menin semmoseen linkkaan, mikä lähti matkakeskuksesta 14:10, mut tuli tyylii toho asuntola viereiselle pysäkille 15 yli. Kävelin sitte kauheella kiireellä kämpälle, vein roskat ja viipotin pysäkille. Olinki vähä liian nopee ja seisoin siellä jo kymmentä vaille 14. Hups. Oottelin siinä sitte iha kiitettävästi, mut kaikista parhai oli se ko nousin sinne linkkaa...
1) Se oli aiva sairaa täynnä ja ihmisii istu joka rivillä aina ikkunapaikalla (tottakai).
2) Ku sain vaihtorahat takas, tiputin kolikon lattialle ja linkka lähti liikkeelle ko koitin nostaa sitä sieltä. 
3) Mul oli kaks iha sairaa painavaa laukkua, toine levee tietsikkalaukku ja sit toine joku feikki LV. Kävelin sitä bussin käytävää ja olin iha vitu varma et kaadun ko se bussi kaarto just kurivsta tms. Osuin sen tietsikkalaukun kanssa jokasee penkkii ja etenin siis tooooosi nopeesti kohti bussin takaosaa.
4) Ihan perältä löysin sitte vapaat kaks penkkiä ja oli just istumas, ku mun farkkujen takatasku jää kiinni viereisen penkin käsinojaan ja mun kännykkä tippuu lattialle. Heitän laukut penkille, nostan kännykän ja istun alas. 
5) Siin mun eessä istuu kolme ihmistä, jotka kaikki tuntee toisensa, mutta istuu kolmella eri penkillä ja rivillä. Pikkase ihmettelin. Saakelin leveilijät! Ja kun tiputin mun kännykän, ne ei ois voinu millää nostaa sitä mulle, vaikka mul oli muutenki jo ongelmia etenemisessä. ETTÄ KIITOS (:

Kotona en oikee tehny mitää sinä iltana. Veli toi mulle kaks leffaa, mitkä mie sitten aattelin kattoo. Ekana kattoin tuon Iron Skyn mitä kaikki oli hirveesti hehkuttanu ja silleesti. No ei se nyt aiva nii loistava ollu, ko mitä aattelin aluks, mut iha katsottava :D Saksaa siinä puhuttii kiitettävästi.
Ainii, sitte kävin yli 4 kilsan  hölkkälenkillä ja kipeytin mun ulkoreidet. AH.
Tässä vähä kuvia vielä perjantaihi liittyen.
Henkkamaukasta tilasin huivin ja villapaidan. Pöllöpaidan sain Roosalta c: ♥


Mite noi kaikki kuvat on iha hölmösti. Noh, antaa olla. Nyt laiskottaa käännellä.

LAUANTAI
Ei tapahtunu oikee mittää :D Tein perunasalaattia, mistä en muistanu ottaa kuvaa, ja semmosia possun grillivartaita paistoin uunissa. Oli iha hyvää, jos ei oteta sitä lukuun, että purasin melkee jokasee valkosipulin palaan, mitä sieltä salaatista löyty. Ah, niitä aromeja sitte.
Ja ihan karmee havainto; illat pimenee jo helkuta enne kymmentä! Ihan sairaan masentavaa! Aurinko oikee kaasuttaa tosta taivaarannan yli ja lällättää laskiessaan tonne horisonttii. Ei sillä, onha se syksy sillee iha jees, saa alkaa pukeutuu ja ostelee syysvaatteita, mut sit ko sataa vettä ja paskaa taivaalta oikee olan takaa. Ja sitte tulee se perkeleen talvi! Joka kestää saakeli melkee 6 kuukautta! YÖK.
Voitaispa meki nukkua talviunta, niinko muumit. 

Kattoin sitte sen toisenki leffan, Battleship'in. No se oli kyllä hyvä! Pakko sanoo (: Huomas heti, että Transformerssien tekiöil oli näppinsä pelissä :). Kannattaa kattoa, ja 3D'nä, ite kahtelin vaa konneelta.

SUNNUNTAI

Vanhemmat toi terkkuja Haniasta. Siel oli kaks aiva loistavaa baarimikkoo, jotka lähetti mulle terveisiä. Vähän nauratti :D


.... Toi tunne. Toi kuva. Jumankauta :'D ! Menin linkkaan ja huomasin ton ko aattelin kuunnella musiikkia. Onneks, tuo helkutan nappula löyty mun läskin laukun alta, lattialta. Toi oli jo viides kerta. Saa nähä millon toi oikeesti hukkuu. Aattelin liimailla noita kohta kiinni, sitte  ei ainakaa lähe karkuteille.

JA HANNELE. DAMN YOU WOMAN.
Lähdit sinne helveti Extreme Car Show'hun ilman mua! Ai että jos ois tajunnu tai muistanu ton tapahtuma aikasemmin, nii oisin tullu teille vkl :c yhy. Mut nii, mennyt on mennyttä. Kyllä mäki sinne Camaroon vielä joku päivä istahdan, odotas vaan (;

Ens viikosta tulee aika kiva, koska meil on torstai vapaapäivä, enkä tiä yhtää mitä teen :D Asuntolas ei saa hilluu kuulemma koko päivää, mut mistä kukaan tietää jos tänne jään vähä datailee (;;
JA ENS VKL hyökkään Hannelen kimppuun ja hyppään perjantaina Lahden linkkaan (: ! En ota tietokonetta mukaa, saa nähä kärsinkö. Yhy.

Nyt ei oo muuta asiaa, tuli aika pitkä postaus :D haha, huomenna ehkä lisää! Terveh!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti