lauantai 15. syyskuuta 2012

Voi räkä

Hei daas, däällä ollaan dedä dukossa ja datapallona daas liikendeessä.
Tosiaan nappasin jostakin itselleni nuhan D: Jostain tuolta pärskivien ihmisten seasta, yhy. Onneks tuli tällee loppuviikosta ja suoraa viikonlopulle tää niin ihananainen niistämine ja huhhuh. No ei, kyl mie mielummin viikonloppuna sairastan, kun että oon poist koulusta. Varsinkin ko amikses jää tosi nopsasti jälkeen kaikesta.oh gaawd kui edustava.
Mulla on kyllä aikalailla osunu nappii kaikki odotukset amiksen suhteen :D Se on just semmonen rento paikka, missä ei tartte siis olla, mutta tietenki se on suositeltavaa et joskus valmistuuki sitte :D Mut niin. Oon tosi tyytyväine et valitsin ton polun ja vielä tuon kyseisen alan. Ootan innolla keittiö- ja sali toppeja :D niist tulee niin siistejä! Ja muutenki valmistumista ja kaikkee siihe sisältyvää, aijaij.

Mut ei tässä oikeen mitään ihmeellistä oo tapahtunu, oon tosiaan nyt flenssassa, eikä ulos oo menemistä :c Roomeon takia jouduin kyllä piipahtamaan neljän seinän ulkopuolella, kun katti on alkanut jotenkin karkailemaan häkistänsä. Nyt jo kolme kertaa tuo houdini on juossu vaikka mistä nurkan takaa mahanalustat ja karvat iiihan shaibassa ja märkinä. Kyllä siinä hetken meni ennenko tajusin miten se oli suljetun häkin oven takaa päässy karkaamaan.
Menin tarkastamaan kaikki alareunat ja verkon yläreunat häkistä ja huomasin sitten vähän katin karvoja ovenkarmin yläpuolella. Siinähän sitten selvis, että marjaverkko, mikä siinä yläpuolella oli, ei ollu enneä kiinni kanaverkossa ja Roomeo oli eka kiivenny sinne ylös ja ujuttautunu siitä alta ja loikannu omille teillensä. No miepä sitten solmin sen marjaverkon kiinni siihen taakse ja oli muuten aikamoinen näky kun Roomeo yritti itsensä meijä eessä tunkea siitä :D:D ei herrajestas me naurettiin iskän kanssa. Kerkesin hakemaan puhelimen sisältä ja sain kuvattuaki osan tosta torveilusta. Mutta oppihan nyt vankinkarkuri luovuttamaan :D Saa nähä, kohta se kaivaa tunnelin sen häkin ali...

Ei muuta, koitan kirjotella sitten taas kun jottai jännää tapahtuu :D 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti