torstai 13. syyskuuta 2012

TilttauksiaHaluun kesän takasin, yhy. Luokkaretket ja kaikki :c Perskuta. Onha se ny sillee ok et tulee syksy, mut sitä lunta mä en kyllä jaksais puolta vuotta kattella. Olispa nii lämmintä, ettei tulis ees loskaa. No en tiiä oikeestaa, nyt vaa tuntuu tolta. 

Muttahei! Asiasta puunlatvaan c: Mun piti selostaa miten eilinen ja sitte vie tänpäivänen keittiökerta meni. Noh ensinnäki me myöhästyttii semmone 15minuuttia, koska me puettii kokkivaatteita ja tunnit alko ainaki sillo ko Sanna oli, nii 15 yli just sen takia et käytii vaihtaa kokkikuteet. Noh, ei sitte näin mennykkää ja ko mie, Maija ja Tiina mentii luokkaan ni tättärää siellä oli kaikki muut jo paikalla, eikä kenelläkää muulla ollu kokkivaatteita päällä. Teehee, ei me kuitenkaa siitä mitää merkintää saatu c: Tehtiin keittiön puolella siis kalaa eli paistettii muikkuja ja silakkapihvejä. Sitte tehtiin perunamuusia ja jälkkäriks hedelmärahkaa. Meillä oli sairaa kiva sijainen, Timo ja hommat meni kyllä tosi hyvin häne johdollaa ja silleesti. Vaikka me ei oikee vielä osata pysyä niillä omilla vastuualueilla, mutta kyllähä niitä kaikkie kuuluuki vähä hoitaa silleesti sekasin, tosi hienosti.
Ite en kerinny mennä nauttimaa muikkujen puhkomisesta, mut Tiinan kanssa siivoiltiin niitä sitte ja raapulteltii munuaisii yms nannaa! Arvatkaas haisko käet iha paskalle sen jälkee? Hais muute aika pitkää ja piti hinkata ja hangata pesuaineilla ihan sairaan kauan, et kesti koneella olla :'D Saatikka kirjottaa tai piirtää. Huheiijjaa. Taidan jättää perkaamise vähä vähemmälle, onneks me ei sitäkää iha joka päivä tuollakaa tehdä D: Mut kokonaisuudessaa koko keittiökerta meni hyvin ja päästii lähtee koulult jo enne kuutta! Fuck yeah!
Tänään mentii heti aamusta keittiöö. Tai ainki olis menty, mut mentii vaa yläkerran luokkan eteen ja istuttii siel kymmene minsaa. Aateltii et joko se ope on myöhäs tai sit me ollaa vääräs kerrokses :D Sitte mentii tsekkaa alemman kerrokse keittiöluokka ja kappas vaa, siellähä se tunti oli. Kenelläkää [paitsi Janinal ja Anniinal] ei ollu kokkivaatteita päällä. No Laura [ope] sano vaa että käykää vaihtamassa vaatteet ni alotellaa sitten. Oltii taas huokastu helpotuksest, et jes, taas rento sijaine. Ja niinhä hän oliki. Tosi avulias ja jakso neuvoo kaikkia ja auttaa parhaansa mukaan. Tykkäsin ainaki tästä kerrasta kauheesti :D Vaikka olin ton episodin alussa ihan pihalla kaikesta, enkä oikee tienny että mistä alottaa ja mitä alkaa tekeen. Sit ko hetken siinä lagailin ja kyselin nii joha alko tulemaa ruskeeta kastiketta ja pastaa! (:
Ja nyt alko oikeesti tuntuukki siltä, että tää homma alkaa jo sujuu, vaikka mie saanki välillä semmosia ihme jäätymiskohtauksia, sillo mua pittää vaa vähä ravistaa ja sanoo selkokielellä, mitä pitää tehä :'D ... Ja mielellää paperisen ohjeistukse kanssa. On se välillä vähä tämmöstä.
Laura kehu meijän siivousta tajuttoma nopeeks ja siistiks, mikö löi meijät iha ällikällä, koska oltiin aikasempina keittiökertoina saatu vaa negatiivista palautetta meijä siivoamisesta :D Et oltiin leuat lattiassa ja silleesti. Kyllä siitä tuli hyvä mieli, ja päästiin kaks tuntia aikasemmin kotiinki lähtemää, oltiin niin pirun nopeita :3

Vilma: Mä oon perunamuusissa!
Jami: No tule pois sieltä!
Näillä jatketaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti