sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Hocus pocus

Jeejee oon ollu taas laiskana enkä oo kirjottanu blogiin koko viikonloppuna lallalaa 8) Olkaa iloisia. No ei vaines. Ei oo ollu taas oikee mitää ituu kirjottaa, mutta nyt ois jotai pientä sählinkiä taas teille luettavaks (:

Torstaina meil alko siis jo viikonloppu [fuck yeah] ja lähettiin Kristan kaa siis sammaa matkaa linkillä. No mie en meinannu saada eka häntä kiinni puhelimella ja olin jo menos paniikkii, kunnes lähin sitte kävelee matkakeskukselle ihan tälle trolooo. Lähdin kävelemmää joskus 16:56 [linkki lähti sitte 17:15] ja olin iha sillä mielellä etten kerkee en sitte millää. Sain Kristan sitte kiinni ja hän oli jo siellä keskuksessa istumassa. No miepä lähin sitten kävelemmää iha kamalaa vauhtia ja kävelin sinne saakeli kymmenessä minsassa! Kerkesin nostaa vielä hyvin rahaa ja sitte hypättii sinne linkkii. Ah, oli ihanaa pystyy valita se istumapaikka, oli paljo tilaa ja kaikkee :D Mut oliki viel torstai, ettei ollu paljo porukkaa.
Ko noustiin sinne linkkii ni Krista löi päänsä siihen telkkariin, mikä on siinä yläpuolella [hän on tosi pitkä ihminen :D ] ja meijä takana jonossa ollu vähä rähjääntyny mies alko nauraa iha hysteerisesti. Oltii sillee .__. mitää. Kyl ne muutki matkustajat vähä katteli et hmm. Siis sitä miestä :D

Kotona en tehny oikee mitää. Ootin vaa kauheesti sitä lauantain parturia. Eikä mulla loppujen lopuks ollu minkäänlaista aavistusta, mitä mä hiuksilleni tekisin.
Sitte ko menin sinne parturiin, sanoin että saa tehä jotain, en tiiä yhtää ite :D No, leikattiin latvat, kerrostettiin ja ohennettiin. Ja tykkäsin itseasias siitä lopputuloksesta tosi paljo :D Hiukset oli pöyheet ja nous päänahast ihanasti sen kerrostukse takia ja ne oli ihanan ohkaset. Ei sillä, kyllä mie tykkään paksuistaki hiuksista, mutko ne on koko aja tiellä :D En oo vielä ehtiny ottaa kuvaa niist, mut enköhä mie ens viikolla jossai vaihees.

Meil alkaa huomenna uus jakso ja oon iha tgnidjf. Koska siit tulee niin rankkaa. Meil on mm. 4 päivää viikossa keittiötä ja meil alkaa toi elintarvikelainsäädäntö jutun opettelu. Luokanvalvojaki sano et siit jaksost tulee raskas, enkä epäile kyllä yhtään. Tuutte varmaa lukee muutamia väsyneitä kirjotuksia, eheh.
Ja nyt saatte kattella mun taiteellisia kuvia yheltä aamulta + muutama pärstäkuva ennen parturikäyntiä :D(: semmosta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti