sunnuntai 9. syyskuuta 2012

En kaipaa selityksiäHaittaako teitä hirveesti jos en kirjottele menneistä päivistä? En taho muistaa enneä kunnolla mitä n tapahtunu :D mut nyt voin yrittää... ees vähäsen.

No perjantaina Alma tuli meille !! Ja heti koulu jälkeen mie vaapotin kämpille, hilluin siellä neljään asti ja sitte kävelin matkakeskuksee. Oli kauhee viilee päivä ja hrr. Talvi tulee :c Mut enivei, oottelin siellä matkakeskuksessa vähä päälle kaks tuntia yhteensä ja sit yhes vaihees vanhemmat tuli sinne ja syötii picnicis sämpsät. Äet sit sano mulle et Riia (kissa) oli saanu kiinni aika erikoise elukan ja kysy et arvaa mikä? Ei oo lintu mut lentää. No määhä arvailin siinä vaikka mitä ja toista, enkä saanu arvattua oikei. Noh, ne sitte siinä naureskeli ja sano lopult et joo lepakon oli saanu kiinni. No mie olin het' suu väärällää että anteeks mitä? Meijä läskipullalyllerö kissa oli semmose saanu kiinni :'D Miten? Sitä en tiiä, nehä on kauhee nopeit ja huhhuh. 
Sitte tuli Alma ja me lähettii ajaa Saarijärvelle. Piipahdettii Prismas sillee nopsasti ja tättärää. Matka meni siin sekoilles ja niitä näitä kuulumisia vaihtaessa. Skodalla pörrättiin lopult hiekkatielle ja sit armaan mökkerömme pihaan. 
Ei me mittää ihmeellistä tehty, syötiin ja oltiin koneella :D

Aamulla löyty sitte vie toine lepakko rappusilta :c kauheita terminaattorieta nuo kissat, hyihyi.

Syksyinen Kalmari.


Köyhiä ritareita á la äiti, ne kyl vähä palo, mut eipähä oo mun ongelma :D


Caesar -salaattia, uuniperunoita ja vaikka mitä nannaa (: 

Ai kamala, ei yhtää tee mieli kirjottaa :D Mutta joo. Lauantai meni kauheen nopeesti, koneella istuen ja ruokaa tehden. Tein tuollon naudanpihvejä, vohveliperunoita ja vihreetä salaattia. Oli hyvää mumsmums.

Sunnuntaina Alma sitten lähti ja mie jäni lagaamaa kotio vielä muutamaks tunniks, ennenku pakkasin kamat ja lähin äiteen kanssa ajelemaa Saarijärven linkkiasemalle. Mul oli kauheen hermostunu olo koko ajan, eikä huvittanu jutella yhtää. En tiiä mistä seki tuli yhtäkkiä, mut eihä aina tarttekkaa olla semmone sosiaalline hippiäine?
Pääsin onnellisesti linkkiin ja kävelin sitten Tarun kanssa kämpille (: 

Täällä sitä nyt sitten ollaan. Aletaan kohta kattoo Katjan kans Tokio Driftiä, uu mama (: !!
Kirjotan huomenna jos jaksan! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti