maanantai 24. syyskuuta 2012

Varokaa jogurttia!

Aaa oon toosi väsyny. No en ehkä iha nii paljo ko joinai aamuina, mut kyl toi 8-16 päivä alkaa tuntuu iha kivasti jaloissa. Lättäjalat ja sillee ko on nii huhhuh. Ja valittiin muute aiva loistavat valinnaiset, kerrassaa.. Maanantaisin kaks ekaa tuntia 'Kotisivujen perusteita' ja keskiviikkona kaks vikaa tuntia 'Tietotekniikka haltuun'. Me ollaa nii nörttejä ko noi on loppu, ei herraje :D Html- koodeja sun muita semmosia ihania juttuja. Läpi pittää päästä, ei auta, eikä toi ny sillee raskasta tuu olee, mut mulla varmaa palaa hermot :D Iha salee.
Noh, ihanasti sato vettä ko käveltii Viitaniemee ja ei se sää siitä kyllä yhtään parantunu ko lähettii jolkottelee tuonne Priimukselle. Kengät oli iha litimärät, kute myös housut ja huoh. Onneks sai heittää suoraa lämpösiltää kokkikuteet päälle ja eiku keittiöö.

Mentii 212'see, mikä oli iha sairaa outo D: Siel oli vaa kaks semmosta hienoo saareke työtasoo, mihi mahtu neljä ryhmää yhteensä. Loput ryhmät joutu sit tunkee ympäri sitä tilaa. Perseestä. Ja ko oli uus keittiö, oltiin ihan pihalla missä kaikki tavarat oli ja frthyg. Mut kyl se ens viikol on jo vähä tutumpi ko ollaa koko tää jakso siinä samassa huushollissa.
Tänään tehtiin siis voisilmä- ja raesokeripullia sekä pitsaaaaa. Meijä piti tehä myös salaatti (nimenomaa meijä ryhmän) mut ei me sitte keretty ko ei ollu mtn aineksiakaa. Mie sitte aloin tekee niitä pullia yhes Tiinan ja Vilman kanssa. Mari, joka on Jenikan lisäks mun ryhmässä, alko hämmentelee tomaattisörsseliä siihe pitsalle ja tekee sitä pitsataikinaa. Mulla meni iha sairaa kauan siinä pullataikinassa, kun oon niin kauheen lyhyt (luokan lyhyin - 151cm?-.) ja mulla väsy kauheesti käet ko sitä taikinaa piti veivata ja vatvoo nii kauhee kaua ja se oli litran taikina, eli sitä tuli iha jumalattomasti :D No sitte Sanna neuvo et ota tosta tommonen mihi laitetaa ruokailuvälineet tiskii ja seiso sen päällä, sillee et se oli nurinpäin tietenki. Kyl se sitte vähä autto ja tunsin itteni nii pirun pitkäks! Kyllä me sitte ne pullat saatii vihdoi uuniin ja iha nättiähä niist tuli. Kaikki parhaimma näköset me pussitettii jäähdytyksen jälkee ja laitettii myyntii ja kaikki 'huonot' pullat meni sitte kahvitarjoiluu ja tyylii opettajanhuoneesee :D
Eipä siinä oikee muuta, oltiin vähä hitaampia ko oli uus keittiö, muute meni iha hyvin (:

Käytii sitte vielä kaupassa (arvatkaa meinasinko kirjottaa kupassa, eheei) ja ostettiin viikon safkat. Käveltiin aika reipasta vauhtia takasi kämpälle ja mulla oli kaks litran tölkkiä ja sitte jogurttia sun muuta adidaksen uumenissa. Ko päästii sisälle ja aloin purkaa tota ostosmäärää ni huomasin, että toine niis jogurteist oli räjähtäny sinne kassin pohjalle....
... mikä teki musta tosi iloisen :)))) Iha tuliterä laukku ja nyt se haisee iha raparperikanelille. NAMI.

Ja vähänkö on haikee olo. Kesä meni taas .__. Kaikki tätä varmaa kelaa koko aja, muttako se on nii saakelin synkkä tosiasia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti