torstai 20. syyskuuta 2012

Sweets, omg more sweets


Tuossa kuvaa meijän tän päivän aikaansaannoksista! Kauheesti kaikkee äklönmakeeta ja rasvasta uhhuh.. Noiede lisäks oli vielä sitte muffinsei [ei meijä tekemiä] ja pannaria. JA erilaisia munakkaita. Ei oikee tee mieli ruokaa :D Ja tuli himo lähtee lenkkeilee, lihoin varmaa taas 700 kiloo >:( Nojoo D:DD ei ehkä.
Mut oli kyllä tosi kiva keittiökerta, meil alkaa jutut vaa paranee koko aja ja porukka rentoutuu :D Läppä lentää ja hommat hoituu ko vanhoilt tekijöilt :) [ainaki melkee]
Tänään siivottiin niin hyvi ettei Sanna joutunu meille ees mittä äsanommaa :D Vähä ollaa hyviä!

Meijä ens jakso näytti kyl aika kivalta. 4 päivää viikossa keittiössä ja parhaillaa 8-16 ja keittiötä joka päivä. Ja sitte alkaa elintarvikelainsäädäntöapaskan opettelu ja Kati sano että se on raskasta :D PLUS meil alkaa viel valinnaiset! Eli maanantaist kaks ekaa tuntia heti koneelle ja keskiviikkona kaks vikaa tuntia koneella :D lol. Meist tulee dataajii.
Ja aamuja on sillee että maanantaina, tiistaina kasiin. Tiistaina kymppiin ja torstaina ysiin. Perjantaina kasiin. Huohhihhihofj fsfd asd. Voin sanoo että oon aika väsyny ton jakson jälkee :D

Yhy sataa vettä :c ... oho se sataa sisälle *sulkee ikkunan* .Tässä herrrrkullinen kuva munkista. Okei moi :D:D Viime perjantaina ko käytii kiertelemässä Viitaniemessä ja Harjussa [ao pisteitä] nii meille tarjottiin munkit ja kaakaot/ kahvit (: Oli hyvää. Ja kyllä kannatti olla 4 tuntia siellä ja kuunnella puoliunisena puhetta, koska meil alko tänää viikoloppu. Huomenna ei oo koulua! Paitsi niillä, jotka ei ollu sillo paikalla :D Vituttais. Onneks en ollu viel sillo kunnolla kippee.
Venailen täs kämpällä että Krista ilmottelee millo hän on valmis ni sit me lähetää nostaa mulle rahaa ja lähetää samalla linkalla kohti Saarijärvee (: Tän päivän löhöilen vaa ja lauantaina parturi!! JES vihdoinki 8) ♥ Mulla ny ei oo hirveesti taaskaa asiaa, tossa on kaunis kuva mun kamerasta ja kaikist muist härpäkkeist :D:D Lol. 
 
Mä taidan tästä ny mennä selittämäst :D:D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti