torstai 30. elokuuta 2012

Venetsialaiset

Tänää oli siis ne venetsialaiset ja niiden ansiosta meijän luokka meni vasta 13 aikaan kouluun, mikä oli aika jännää :D Muut tyylii lähti koulusta ko me vasta mentiin. Aamulla mulla oli rutkasti aikaa, kävin suihkussa ja sitte ajan tappamiseks mie pelailin vähä boxia rallia ajellen c:
 Meillä oli pieni leffatuokio ja katottiin Tuplamorsian. Siel ois ollu Odottamaton Ehdotus [The Proposal], mut kukaa ei halunnu kattoo sitä :c jos se olis ollu oikeassa kannessaa, siin olis näkyny Ryan Reynolds, ni kyl olis katottu se het' heittämällä :D
Sanna alko meitä sit haastattelee HOPS keskuteluil ja mentii vuoronperää n. 10 minuutiks sinne puhelemaa mukavia. Mie oon jotenki aina tykänny jutella opettajien kaa, en tiiä miks. Se tuntuu heti nii helpolta ja ne oikeesti kuuntelee ja vastaa. En nyt ala yksityiskohtia kertomaan, mutta olin tosi ilonen sen keskustelun jälkeen ja itsetunto oli aiva maksimissa ja mieliala kohonnu pilviin (: Meil on ehdottomasti paras luokanvalvoja, ai että!

Venetsialaiste ruoka-katosta :D

Siinä Priimusta ulkoa (:

Niin tosiaan! Sitten oli nää venetsialaiset. Sinänsä tosi hauska ajatus ja kyl meil iha hauskaa oli, mutta jotenki tuli vaisu olo, kun katto muiden luokkien menoo siinä vieressä. Hyö nauroivat, huutelivat toisilleen, kannustivat ja juttelivat. Meijä luokka oli melkee kokonaa hiljaa ja siel rasteilla oli enemmänki vaivautunu olo... Koitit pitää hauskaa ni kukaa ei sillee pitäny sun selustaa :'D ....
Sitte meil tarjottii pitsaa, vihanneksii, makkaraa, boolia ja jätskit (: Oli hyväääää. Sen jälkee saatiinki lähtee kotio :D Ei kovi raskas päivä ollu.
Kirjottelen huomenna, meil onki lyhyt päivä. Kymmeneks mennään ja päästään 13:15 kuvauksien jälkeen :) 
See ya!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti