perjantai 17. elokuuta 2012

11. Weekend & PartyYEAHSiinä nuo kuvat mun kokkitakista ja keittiökengistä, mitkä jäi pois edellisestä postauksesta :D Kyllä mä vaan odotan ihan sairaasti sitä, että päästään duunailemaan kaikkee hienoo siel keittiös. Iha eri meininki ko josai köksäntunnil, ppft.
31.8. Otetaan meijä luokan ns. luokkakuva ja äänestettiin, että kaikki laittaa kokkiasut päälle, aijaijaij ko tulee hieno kuva c: ! Ja näin kauniita iltoja meillä on suoraa ikkunast katteltavis. Et ei yhtää haittaa :D Syysillat on kivoi. 
On meinaa ollu aika lämmintä viimepäivinä! Mie jo oletin, että saa vedellä villapaitoja ja farkkuja korviin oikee urakalla, mutta päinvaston. Pitää kulkee topeis ja shortseis. Mitä. Oikeesti. Kesä meni jo! Nyt pitää olla oikee hiton lämmintä, ettei vaa säästy hikikarpaloilta kilsankaa kävelyn jälkeen, kiitti vaa.
Onneks koulus on tehokkaat ilmastoinnit ja kaikki, siel ei tuu kuuma, ellei sit oo oikeesti liikaa päällä. (Nimimerkki, menin kouluun läskihuppari päällä = lämpöhalvaus -- melkee)


Mietin tässä, että mitäs sitä viikonloppuna sitte tekis. Noh, en oo nähny Roosaa ja Sannia miljoonaan vuoteen, viimeks Roosan ennenku lähin Jerseyn reissulle, kun mentiin piipahtamaan Tuurissa :) . No kuiteski, hänel ny sattuu olemaan syndet viikonloppuna ja minnuukin pyy'ettiin mukkaan. Aluks vähän arastutti ja oli  vähä epävarma olo, koska sinne on kuulemma tulossa jonkin verran poikia, keitä mä en tunne, muutakon kuukauden verran ylä-asteelta. Roosa sai kuitenki mut nii hyvälle fiiliksille, että pakkohan sinne on nyt sitte mennä :D ! ♥ Tiedossa on mm. grillaamista, saunomista, virvelöintii, sekoilua, pölöttelyä, valvomista (mie en pysy hereillä, saavat kyllä tehä töitä sen eteen :'D) ja syömistääää! Kävin kaupassa ja ostin kauheen eväskorin :3 
Saa nähä onko mittää jäljellä, meinaan kuulemma jaetaan noita syömisiä :D Vaahtokarkit häviää ainaki heti ensimmäisenä. Kirjottelen huomenna sitte fiiliksiä, että miten mökkeily meni; tuliko traumat vai käännyinkö iha ylösalaisin mielen suhtee. Oon mäki vaikee ihmine, huhhuh!

Nyt meen sählää jotai, tosi sekava olo :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti