tiistai 21. elokuuta 2012

14. Hairbomb

Get mad, then get over it. - Colin Powell
Tänää aamulla oli ihana taas nukkua puol kymmenee ja Katja lähti nii hiljaa, etten ees heränny. Ihanaa c: Iha onnellisena siinä sitte istuin unenpöpperössä lattialla ja harjailin hiuksia, kunnes sit ovee koputettii. Olin iha sillee, et oiskoha se Katja, jos hän oli unohtanu jotain, mut sit tajusin et hei, silhä on avaimet tättärää. Noh, menin sitte avaamaa iha kauhuissani ja siel oli joku huoltomies sillee o__o ilmeellä. Ei varmaa aatellu et joku olis siihe aikaa viel paikal. No kuitenki, hän tuli kattelee jotai IT paskoi ja lähti onneks nopee pois. Mut mua nii hävetti! Ai kamala, mulla oli tukka pystys, naama kirjavana ko tilkkupeitto (paska iho), slipknotin t-paita päällä ja erittäin tyylikkäät kalsarit jalassa. Ehheehe.  Mut joo, hieno aamu. Sit aikanaa käveltiin Tiinan kanssa kouluun c:

Saatiiin sitte koulus semmoset raportit tehtäväks, et meijä pittää mennä johonki kahvilaa/ravintolaa yms. tarkkailee ja kattelee et millasta siellä on. Ja meijä piti tehä se sillee hienosti, että kaks henkilöö ei voi tehä samasta, ellei kyseessä oo täys sattuma. Noh, me mentiin mentii Vilman kanssa eka Eloseen (Elonen) ja istuttiin siellä puolisen tuntia. Mie ostin meille pullat ja ite lipittelin limpparia. Sitte ku Vilma oli saanu oman raporttinsa valmiiks, mentiin Torikeskukseen Kahvio PullaPisteeseen. Sielt ostin tripin, minkä Vilma joi, ja sitte pienen croissantin, joka makso ruhtinaalliset 1,40€. Mut oli kyllä hyvää :--)
Sitte mentiin vielä ostaa mulle uus koululaukku, rakkaus! Tykkään Brazilian väreistä muutenki, niin toi oli kyllä iha ehdoton ostos. Siihe meni 39,00€, ei paha ollenkaan. Ihanan kestävän näköne, ja johan toi conversen kakka oli mulla seiskaluokalta saakka. Pääs eläkkeelle seki nyt. Mut joo, jätetääs ne laukut nyt rauhaan.

Oon tässä vähän aatellu, että mitäs tekis hiuksille nyt sitten D: Ne on ihan yyyyli pitkät, mutta en halua niit kuitenkaa alkaa leikkelemään. Mut sitte taas haluisin kauheesti lyhyet hiukset, en tiiä miks.

© fashiontrendsmens.com

latest-hairstyles-short-hair-2011.jpg (396×466)
© hairstylesezine.com

longer-short-hair.jpg (319×479)
© shorthairstylecuts.com

curly.jpg (300×400)
© rylees.ca 

funky-short-hairstyles-3.jpg (520×593)
© yourhairstyles.net

Cool-Short-Hairstyles-Trends-04.jpg (322×400)
© cool-hair.info

Shaggy_Short_Hairstyles.jpg (334×393)
© shortlayeredhairstyles.net

Joo näitä löytyy.. mut sitte myös keskipitkiä D: 

medium-wavy-hair-styles-05.jpg (528×564)
© blog.myhairstylingtools.com

gandini_medium_hair.jpg (365×490)
© static.becomegorgeous.com

Medium-Hairstyles-5.png (411×578)
© styleseye.com

Medium-Length-Blonde-Hairstyles-with-Bangs-Blond.jpg (360×480)
© hairstylestrendy.net

medium-wavy-bob-hairstyles-2012-7.jpg (496×746)
© yourhairstyles.net

Hairstyle+I'd+like+().jpg (301×400)
© 2.bp.blogspot.com

.... joo  näitäki olis miljoonia D: mut jos jonku noista ottais.... (:
Eipä tässä muuta, taaskaan :D huomenna jatkuu!

4 kommenttia:

 1. saija leikkaat sellasen polkkatukan ! niiku tää http://2.bp.blogspot.com/_0BTt75rINdE/S8dQCFEg3yI/AAAAAAAAAA4/FTm2oa8qaeY/s1600/JOKU.jpg . ja otsatukka !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no oon kattellu tota kuvaa, mutko toisaalta en raaski, toisaalta tekee hirveesti mieli D:

   Poista
  2. joo niimpä D: sit kuitenki vituttaa myöhemmi :D

   Poista