tiistai 7. elokuuta 2012

O2. Esimakua ja portaita

Moi ja terve taas :)
Tänään oliki se isoharppaus- päivä. Aamulla heräsin iha silleesti että hei jes lomaa on vielä se yks päivä. Eikä periaatteessa sitäkään. Lagasin periaatteessa koko päivän  ja iltapäivän puolella aattelin vasta alkaa pakkailemaan kamoja kasaan, laiskanoloisesti tosin. Vaatekaapista lähti puolet mukaan ja huoneesta sänkypeitot, matot ja tietenki viherkasvit :D Roomeo ei tajunnu mitään kun siitä pihasta lähdettiin, katsoo nyt alkaako se huutamaan normaalia kauheemmin [Roomeo on siis meijän maine coon katti] Sitte kuuden maissa lähdettiin ajamaan kohti Jykiä, eli Jyväskylää. Automatka meni sairaa nopeeesti [80km] perhoset vatsassa pörräillen. Hui, hirveetä se jännitys.
Kun päästii sitte tohon asuntolan pihaan, näky oli vähä semmone mitä olin aatellukki; ruskeasävyne tiilirakennus leveine ikkunoinee ja sinikirjavine verhoinee. Mentiin täyttää semmone hieno lomake, mistä sain sitten avaimen [huone F334] ja sitte tutori näytti meille misä se on :) Sen jälkee alettii raahailemaan tavaroita autosta, portaita ylös ja alas. Hissiähä ei missää nimessä ole meinaan. Tapasin siinä muuton lomassa mun kämppiksen, Katjan. Ja hän vaikuttaa tosi pirteältä ja semmoselta rempseeltä :D Tullaan varmasti toimeen tää seuraava vuosi. Ainakin toivotaan niin :) En ite meinannu heittäytyy mitenkää hankalaks :Dd
Meijän huone on aika pieni, täällä on kaks sänkyä eri puolilla huonetta, pienoiskeittiö, yks kirjotuspöytä, vessa mis suihku ja sit lukolliset kaapit. Kaappien päällä on tv-n paikka, mihin tuun raahaamaan mun pikkutelkkarin ja xboxin >:) + Seinässä on upotettu keskusradio, mistä kuuluu epämäärästä murinaa kuulutuksien aikana >:o robotit hyökkäää.

siinä miun Roomeo

Päällisin puolin tuun kyl innolla oottamaan tätä koko tulevaa vuotta ja tietenki ammattiin valmistumista ja siihe sisältyviä haasteita. Mun täytyy vielä kaivella tota oikeeta asennetta tuolta sisimmästä, mutta uskon, että jossei se sieltä pakolla tule niin ainakin vahingossa :) Näin toivotaan, en haluu olla mikkää hissukka koko amista, haluun tulla semmoseks äänekkääks ja itsevarmaks. Huh, en ala saarnaamaan nyt kuitenkaan. Kyllä se tästä, katsotaas vain :)
Otan joku kaunis päivä kuvia tästä meijän asumuksesta, nyt mulla on kuitenki nälkä ja meinaan kyllä mennä haukkaamaan jotain leivän tapaista :D Kirjotan huomenna illalla, jos jaksan. Sää nähä kuinka raskas toi eka päivä on, sillon tulloo aina kaikista eniten sitä uutta asiaa turvan täydeltä. 


:c lyhyt postaus, sori.
        

2 kommenttia:

  1. siistiää ! voi että, kiva nyt lukea täältä sun blogista tota amis elämää ku ite meen lukioo :D hyvä saijjaaa, keep going !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitähän tää kyllä on c: ! no meipäs keeppaan :D ♥

      Poista