perjantai 10. elokuuta 2012

O6. Viikonloppu!


© Saija


Jooh, eli totanoin. Oon aika hyvin jaksanu pävitellä, eks jeh? :D Ihme ja kyllä. Yleensä musta tulloo laista het paekalla. Mut katotaas kohta ni alkaa pätkiä. Torstaina meille kuuluteltiin, että kämppä pitäis siivota. Noh, mehä oltii lahnoja, ettei me mittää siivouskärryjä jaksettu lähteä hakemaan _toisesta_ kerroksesta. Ja mehä ollaan siis kolmannessa :D Joten me 'imuteltiin' lattiat rikkakihvelin maagisella voimalla ja putsattiin pöytäpinnat astianpesuaineella. Noh, ainaki  tuoksu omena kämpässä sen jälkeen. Vähän tuuletettiin ja sitte vaa maattii loppuilta. Käytiin kaupassa ostamassa mulle kalenteri ja kansio papereille. Jätin kameran kämpille niin en voi tähän laittaa kuvaa. 
Meijän piti tänää päästä vasta kolmen aikaan (asuntola menee kiinni neljältä), mut meijän lv sanoki yhen aikaa et jaaha menkääs sitte kotio. Et aika jees :D kerkesin siinä sitte vielä ennen iskän tuloo syömään ja kattoo telkkuu. Meijä jääkaappi on vähä ylitehokas ja jäädyttää kinkut ja kaikki. Säädettii sitä sitte hiema. Iskän kaa tuotiin kämpille mikro, satulatuoli ja vihree pyöree matto. Onneks Katja tykkää kans vihreestä, ettei häne tartte pakkopullalla kattella kaikkee vihreetä mitä mie sinne kippaan koko ajan :D

Tänään sovitettiin ja tilattiin työkengät. Ylä-aulaan tuli kolme eri kenkäfirman edustajaa ja sitte myö kokkeiltiin niitä kenkiä siellä :D Tuli ostettua semmoset 59€ maksavat korkee korkoset [huom. paksu korko, työkenkä], pehmoset ja tosi mukavat keittiökengät. Ens viikolla saadaan aivaimet kaappeihin ja huhhuh.

Ei mulla oikeen oo asiata nytten, koitan vaa selvitä viikolopusta ja valmistautuu ens viikon haasteisiin :) Sillon mennäänki jo peruslukkarin mukaan. Jesjes. 4 kommenttia:

 1. Tekijänoikeuksiksihan ei siis riitä että (c) google, koska google vaan kerää muilta sivustoilta kuvansa...

  VastaaPoista
 2. oi, sullaki on blogi! (:: jea rupeen kyttää sua iha olan takaa... ihania kuviakii ja hiiieno banneri!

  - esa/niitti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tuli aika mulleki tehä tämmönen :D No kiitos!

   Poista