keskiviikko 8. elokuuta 2012

O3. Eka päivä ja järkytys

HUI  Jos tuohon nyt voisi koko homman tiivistää. Aamusta oli semmosta sähellystä ja heräsinkin jo ennen sitä varsinaista herätystä. Eilen illasta ei meinannu uni tulla ollenkaan, mut josain vaihees sitte nukahettiin pakosta. Näin iha hirveetä unta mis oli paljo verta ja kuolemaa... yh. Alkujärkytyksen jälkeen pääsin suhteellisen nopiasti tuohon aamurytmiin ja olin vähän ennenaikojani valmina lähtöön. Vähän ennen kasia haahuiltiin tuonne toimiston eteen odottamaan lähtöä Priimukseen. Siinä sitte näin taas Tarun ja taka-alalla Min'in. Ei mittää tietoo ollu kyllä että hyöki tänne tulisivat :D Vaikka Tarun kanssa on tullu puhuttua jonkin verran ennen tänne lähtöö 8) 
Noh, sitte päästiin lähtemään ja meijän tutori kävelytti meijät [20 minsas] Priimukselle ja sitte seisottiin siellä kun tikut paskassa, suoraan sanottuna, aloillamme ja ootettiin luokanvalvojien tuloa. Rehtori piti pienen puheen ja sitte meijät jaettiin luokkiin. Meijän luokan tunnus on HRCA12H .... joomoro :D en tiä kyl millä logiigalla ne noi on päättäny.  Mul on iha ok luokka, ei kovin puheliasta tyyppiä, mut eiköhän se tästä sitten, ehkä :d
JA NYT IHKUTAN SITÄ KOULUA ITSESSÄÄN.
1. Siel on aivan sairaan siisti sisustus: värikkäitä seiniä, mordernia ja vanhaa sekotettuna jne ♥
2. Aivan tajuttoman siisti valaistus ♥
3. Valoisaaaaaa! ♥
4. Roskatonta, siistiä ja kiiiltävät lattiat ♥
5. Rentoo porukkaa ♥
6. Hyvää ruokaa ♥
7. Kohtuu selkee kulkuinen rakennus ♥ [et määki löydän paikast toisee]
8. Parhaat tutorit! ♥

Ja vaikka mitä muuta hienoo :D
Ja sitten kun tuo päivä loppui 12 jälkeen ja lähin kävelemään kohti asuntolaa, näin rannalla semmosen vanhan tanssilavan eessä jonku 30- kymppisen [arviolta] miehen tumputtamassa iha siinä tien vieressä..... Arvatkaas lähinkö kävelee iha vitun nopeesti? Pelkäsin et se lähtee mun perään .__. hyihyihyihyihyihyiyi.


Okei, no eile taisin jotain mainita että laitan joskus kuvia tästä kämpästä :D no nyt olis sitte niitäki tässä kouran ulottuvilla. Tässä tulee ::

Mun sängyltä otettu kuva :D tosi siistiä on.

Mun rakkaat viherkasvit

Kuva ovelta, meni vähä vinnoo.

Paljon on ruokaa :D Ostin pikkusia maitopurkkeja vaan koska ne oli nii sulosia c:Meijä sängyt (:

Avaimenperät, pakko olla paljon kaikkee.
JA vessa.

Okei no ei täs muuta, vanhemmat tuo tänää tänne mun xboxin ja telkkarin tänne ni sit alkaa bileet (; Joo ja mun vaatteet maksaa iha kivasti: kokkivaatteet 140€, tarjoiluvaatteet 195€ ja kengät jtn 60€ ja siihen sit päälle vie kirjat. Mut joo, ei sitte muuta :) kirjottelen taas!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti