lauantai 18. elokuuta 2012

12. Jumpujump


Tulipahan käytyä Roosan mökillä nyt sitten. Ja tietenkin aivan turhaan jännittelin ja olin iha angst angst :D Koko porukka oli niin rempseetä ja ilosta, että oliha siinä ny itekki pakko alkaa nauraa, ei sillä, kaipasinki just semmost potkua perseesee, etten jää just jonnekki nurkkaa kyttää vierest ko muut pitää hauskaa. Kiitos hei kaikil, ja sori ko olin vähä semmone... jäätyvää sorttia :D Ja onnittelut Roosalle (ja Sannille) ! (:

Voin vähä kertoa hieman yksityiskohtii tuost mökkihömppäilystä. 
Perjantaina myö vaan hengailtiin ja leviteltiin tavaroita, kuunneltiin musiikkia (aika sairaa lujaa ja pitkälle yöhön :D ), virvelöitiin (ja mie sain yhen kalan!), grillattiin ja mässäiltiin. Sitte lämmitettiin sauna ja mentii uimaa, hui! Oli saunas ainaki tiivis tunnelma, kun tungettiin 9 ihmistä sinne kerralla, ja ei se kyllä mikää tilaihme ollu, että siel jouduttii istuu sylikkäi jne :D Sitte Roosa, Sanni ja mie sekoiltiin vissiin yhen hengen kajakilla, ja soudeltii ympyrää. Yhes vaihees Sauli ja Rasmus yritti leikkii jotai ihmee liftaajii ja siit seuras katastroien ketju, jonka seurauksen kanootti kaatu ja lopult meinas upota :DD Hyvää työtä pojjat. Meinattii jättää sit Sanni yksin sinne lillumaa, ku muut lähti saunaa :D Ja arvatkaa vituttiko ko kyllä oli kamera mukana, mutta muistikortti oli jääny kotiin... se tunne.
Saunan jälkeen hilluttiin, pelattii korttia  ja juteltii. Mentii lopulta nukkuu joskus puol 2- kahen aikaan. Nukuttiin kolmistaa, Sanni, mie ja Rasmus, semmosella kahen hengen patjalla ja ei oikee mahuttu siihen kunnolla, ja mie siirryin yöllä nukkuu lattian puolelle. Aamulla osa porukasta heräs jo 7 aikaa..... ja menivät sitte ulos mölyämää. Nukuttii sillee pätkäunta ja Onni ja mie noustiin tyylii viimisinä sielt sängyn pohjalta 10 maissa :'D Sitte siivoiltiin sitä mökkiä, syötii vähä lisää ja mie pelasin Saulin Gameboy Colorilla! Ai että se oli nastaa näpytel Pokemonii pitkäst aikaa :D Pitää hankkii toho omaa DS'ssää kans  joku semmone peli :c !

Sitte ko tuli lähön aika, tungettii taas Roosan porukoide pakuu ja lähettii tiputtelee ihmisii kyydist :) 
Mie menin Sannin kanssa viel sit syndesankarille ja sain taas ihania vaatteita ,__, kiitos Roosaaaa ♥ 
Laitan niistä kuvia huomenna, jahka ehdin (:

Roosan mökin rannasta kuva, aivan sairaan upee auringonlasku. Taivas punerti pitkälle iltaa D:

Tämän päivän kokkailut! Kanaa kermassa[taas .__.], vohveliperunoita ja salaattia.

Tosiaan, tein tänää ruokaa. En jaksa selittää enempiä, mutta äitee mielest oli ainaki hyvää :'D 
Kirjottelen huomenna lisää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti