sunnuntai 12. elokuuta 2012

O7. Myöhäinen(kö?)

Mun piti siis eilenkin jo postailla mutta tästä se lagiminen nyt sitte alkaakin :D
Perjantaina lähin siis viikonloppua viettämään. Pakko sanoo et toi eka 'viikko' meni tosi nopiaa D: Toivon toisaalta että tää kolme vuotta menee kans suhteellisen sutjakkasti ja ilman mittää ongelmia..
Mentiin ysiin ja Katja lähti vähän aikasemmin kasiin. Tein herkullisen aamupalan ...


... ja nomnom. Kattelin siinä sit hetke maailmaa ja lähin kävelee koululle. Eipä siinä sen kummempaa. Mul on muutamia kuvia mitä mun piti lisäillä siihen torstain (?) postaukseen, laitan ne nyt tähän :)


Mun kaunis datanurkka! Tos on puutuolin tilalla on kyllä nykyään satulatuoli :)

Aurinko laskee ain tollee hienosti meijän ikkunan eessä, nom :)


© SaijaJa tässä nää kalenterit ja kansiot mitkä mun piti lisätä jo viime postaukseen. Toi Mikki Hiiri teema ei ehkä oo ihan mulle, mut ihan sama. Pääasia et paperit pyssyy suorassa ja sitä rataa :)

Viikonloppuna en kertakaikkiaan tehny yhtään mitään. Ompelin vähän ja sitte vaa makasin ja datailin koko ajan .__. oon mieki lahna. Olin iha sillee et nyt hipheijjaa lähempäs lenkille! ... eii pysty. Mutta tein ruokaa ja kattelin telkkaria ja se uus Sherlock on kyl äly hyvä! :) Latasin mussiikkia kännykkään ja torveilin jotain omaani. Kameraa en tietenkään ottanu mukaan, saatikka piirtopöytää niin oli pikkasen tekemisenpuutetta välillä. 
Tosiaan, tein tuota ruokaa tänään ennen kun lähin :) Semmosesta ässän ruokalehestä nappasin kanasalaatin ohjeen ja tämmönen satsi sieltä sitte tuli:Ja oli muuten hyvää :) Makeen salaattikastikkeen kanssa. Aijai tuli nälkä kun kattelen nyt noita.. aa sitä jäiki sinne kulhoon vielä D: miksen ottanu mukaan valivalivaajoo.
Nois edellisis kuvis näätte meijän kauniit sinisävyset verhot, noh tänään ne sai lähtöpassit ja tilalle tuli vihreensävyset (ylläripylläri) marimekkoverhot. Tattadaa! (kauhee ko tähä tulee kuvia D: )


Tuommoset! Kyllähän ne paremmin soppii kun ne siniset. Tuli het' lissää valoaki tähä 'loukkoon'. Kyl tämmöne pieni sisustus aina paikkaa piristää, vaikka täälläkin se on aika rajallaista... tuota pirun puutuoliakaan en saanut mihinkään muualle tungettua. Enkä tiiä saako sitä ies huoneesta pois viiä :'D 

Mut hei! Ei tässä muuta tälläkertaa, huomenna alkaa taas normipostaus :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti