keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sure I Can


Oh gaawd, miksei näin hyvää musiikkia soiteta radiossa? Payphonet ja molly murderit vois tunkee jonku takapuolee ja nopeesti. Arvatkaa tursuaako perseestäki jo noita radio aallon biisejä, kun ei toimi mikkää muu radiokanava? Aivan varmasti. Mut hei vaan teillekin (: Mitä kuuluu? Joo ei oo pakko vastata :D Lupasin laittaa meijä koulun sisältä jtn kuvia eks jeh? No olin aika laiska ja sain otettua vaan kaks kuvaa *tuuletus*.

Tos on ekasta kerroksesta. Oikeella on kaks tarjoiluluokkaa, vasemmalla tyttöjen ja poikien pukkarit. Eessäpäi väestönsuojat ja sit kameran taka-alalla harjotuskeittiöitä ja lisää tarjoiluluokkia :)

Pääaulasta kuvaa. Istutaan tossa semmosilla punasilla sohvilla, mitkä on oppilaide käytös. Tuol näkyvät seepratuolit on kokousasiakkaille ja me ei saada niis istuu :D Vasemmalla näkyy vähä ikkunaa, minkä takana on meijä ruokala.

Syötiin yks päivä herkulliset pullat Tiinan kanssa, ah nam :)

Mutta joo hei, tänään me mentiin siis ysiin kouluun ja päästiin kahelta kuuen sijaan. Mentiin matkailupuolen kakkosten järkkäämään melontajuttuun. Se oli itseasias aika hauskaa :D Saatiin suurin osa ottaa kajakit, kun meitä oli nii vähä. Sit lähettii kiertää rantaviivaa 'oppaan' kanssa ja viiletettii pitki veden pintaa. Ei se sillee raskasta ollu, mut kyl siin sai vähä aikaa harjotella sitä rytmii ja kääntymistä varsinki :D Vilma ja Tiina päätti mennä inkkarilla ja niide touhuja oli hauska kattella vierestä. Ei mitää, hyvin ne selvis :D 
Sen jälkeen me mentiin kuntosalille ja siel oli vaikka mitä laitteita D: juoksumatosta alaselkä treenarii. Huh, jahka vaa itellää olis jaksamusta ja intoo moisee touhuu, ni vois alkaa lenkkeilee iha oikeesti ja käymää salilla. Mut eheei :D Oon sohvaperuna ja piste.

Tänää ei muuten oikee tapahtunu mitää ihmeellistä. Saatiin nimineulat ja tehtäväpaperit, mihi meijä piti ettii vastauksia jauhelihasta. MMMmm. :D Kertokaas mikä on paistijauheliha? ... jep.
Noh, ei nyt tuu muuta asiaa mieleen. Laitan tähä muutaman kivan kuvan vielä (:pulla ♥

kulta ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti