tiistai 14. elokuuta 2012

O9. Simple Man

Shinedown - Simple Man

Näillä musiikeilla tänään. Joohei tänää aamulla oli aika herkkua, kun ei tarttenu herätä aikasin! Katja lähti jo 8 aikaan Priimukselle ja mie nukuin roimasti yli yheksän ♥ Makoilin vaa sängys ja aurinko paisto ulkona, tuli iha  kesä mieleee :c yhy nyt tuli helteet ko loppu loma. Perseestä? Radiost kuuluteltii et nyt tulee lämmin päivä ja tottakai meiti laitto tietenki paksun paidan ja kokopitkät leggarit. Koulus oli pikkasen lämmin, vaikkei ulos mentykkää koko päivänä. Meil oli tarjoiluun liittyvää höpöttelyä, tehtii ristikoita ja istuttii kaks vikaa tuntii koneilla. Ja oli taas aiva ihanaa ruokaa: Borch keittoo + ranskankermaa tai sitte puuroo ja kiisselii. Otin tota ekaa ja kaikki katto sillee .__. hyi vittu. Mut se oli niin ihanan makeeta ja älytäyttävää et nam D: ! Olis voinu puputella sitä koko päivän. 
Kuudennen ja viimesen tunnin jälkeen olin aika rätti, ei sillä ei me mittää fyysistä tehty, mut kun oli niin kauheen kuuma ja hyi. Käveltii Tiinan kaa asuntolalle ja ei se ilma kyllä yhtää viilentyny ko pää sisälle; nousin kolmantee kerroksee ni ilma oli nii painostavaa ja oikee tungettelevaa. Aattelin et okei, meijä huonees on varmaa viileempää, mut eiiieih. Aika mehtää meni luulot. Aurinko oli koko päivän paistanu meijän iiiisosta ikkunasta sisälle ja tää on ku sauna, iha oikeesti. Ikkuna on kyl auki, mut ilma seisoo ulkona nii pahasti, ettei sielt tuu minkäänlaista tuulenviretta mihinkää suuntaa. Tuskaa sanoisinko? 


Tekis mieli nyt tota jäätelööki. Kyl sitä ois pakastimes, mutko tää lämpö vähä lamauttaaaaaa. Kyl mie sitä kohta otan ja mässytä kaikkien puolesta. 
Käytiin viemässä tänää pyykkitupaan pyykkiä. Oli se jännää, nyt ootellaan että kone pessee et päästää sekoilee tuon kuivausrummun kanssa :D Toivottavasti kukkaa ei pöllää pesuaineita. Mut joo, ei tännää muuta ihmeellistä, saatto kattella nyt vähän noita kuvia :)Tännää oli iha sairaan nätti päivä, järvi tyynenä ja sillee :--)


Tästä kävellään joka päivä, Sepän opistoo näkyy vähäsen takan.

Aamul oli hienoi hämähäkin seittei ympäri tienpientareit :) 


sori tää vika oliki vähä iso :c


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti