torstai 23. elokuuta 2012

16. Vaateryöppy

Tänään oliki aamulla semmone sählinki taas ettei mitää rajaa! Heräsin varttia vaille kymmenen ja olin menos semmosee linkkii, mikä lähti 12:05 ja siinähä oli sit iha mukavasti aikaa. Siivosin vähän ja tiskasin pois turhat tiskit, ettei Katjan tartte semmosta kilometrin korkusta vuorta alkaa huomenna siivoilemaan. Kuitenkin tottakai katoin kelloo sitte väärin ja lähin paniikissa kävelemää asemalle jo 11:20. Ja tottakai kauheella kiireellä sinne viipotin ihan varmuuden vuoksi ja olinki jo 11:35 asemalla ._. En ehtiny heittää ees roskia kämpältä! Anteeks Katja D: ! Mun pitää hankkia se pyörä ni loppuu toi jatkuva hutilointi.

Eli kerkesin linkkaa aiva loistavasti ja pääsin turvallisesti Saarijärvelle. Pappa kävi mut sieltä sitte hakemassa ja kävin ostamassa vähä ruokaa kaupasta. Ollaan nyt Samin kaa täällä kahestaan kissavahteina ja silleesti. Ja mie heti ekana dataamassa :D Kokeilin tuossa uusia vaatteita, mitä tuli kokeiltavaks henkkamaukalta:

paskane peili.

Riia oli vähä varautunee olone ko papan koira Minni oli vähä vierailulla. 

Mä en tiiä mihin nyt tuhlaisin tän pitkän viikonlopun. Haluaisin toisaalta tehä jotain järkevääki, mut toisaalta haluisin vaan olla ja mietiskellä. Syksyki tulee nii kauheeta vauhtia taas että eiiii .__. kauheeta ko puut alkaa näyttää keltaselt ja vilja kypsältä. Hyi, sitte ku lumet tulee. Yh, ää. 
Miepäs koitan kehitellä jotain, nyt en jaksa kirjottaa enempää c: 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti