torstai 9. elokuuta 2012

O5. Normi päivä

Tänää oli iha jees aamu. Ei mitää hirveen ihmeellistä. Mentiin 10, tai no Katja meni puol 11, ja sekoilin aamulla kaikenlaist täsä. Kolistelin ja rymistelin, mut eipä tuo kämppis mittää huomanna sitte vissiin. Oli vähä tylsää lähtee yksinään kävelee kouluun, mut onneks se tumputtaja ei ollu ennää paikalla.
Alkumatkast mul tuli jostai iha hirveet paineet päähä ko aloin miettii asioita iha liikaa. Oli pakko istuu rantaraitille yhelle penkille selvittää päätä. Onneks olin lähteny liian aikasin matkaan nii oli aikaa pysätä. En eees huomannu kaikkia niit ihmisii ketkä siitä meni ohi ko olin niin ajatuksissani. Istuin siinnä varmaan yli puolituntii, mikä teki kyl iha hyvää. Mun luokkalaine Tiina tuli siihe sitte ja lähettiin kälppimään koululle päin. Onneks nyt on jo helpompi ottaa asioita puheeks ja jutella noille, en kestä olla hiljaa :D mut toisaalta tunnen itteni iha tyhmäks välillä kon koitan jotain asioita selittää. Ja ei nuo niinko sillee ota asioihin kantaa, small talkit kestää sen pari lausetta. Jes. Toisaalta ahistavaa, kun oon tottunu keskustelee yhestä aiheesta sen 15-30minsaa putkee :'D Mutta joo, eiköhän se tässä ekan vuoden aikana sitten vetreydy!

Päivän ohjelmas ei ollu mittää erikoista, juteltiin luokanvalvojan kanssa iiha perusasioista ja sen sellasesta. Käytiin valinnaisia läpi ja atto- aineita ja blah blah. Kyllä tuo amis oli ihan oikee ratkasu, siltä ainakin tuntuu :) Ootan vaan innolla, että pääsee ihan oikeesti työskentelemään salin ja keittiön puolelle. Kun meillä tullee noita TOPpeja, mitkä kestää 6 ov'ta putkeen. Sillo saa mennä johonki ravintolaan tai johonki paikkaa harjottelemmaan. Kuulostaa tosi kivalta, en malta oottaa :) Ens viikolla ostellaan työkengät, tarjoilija- ja kokkivaatteet. Huomenna nimikyltit ja kaapinavaimet. Tästä se lähtee :D
Oli ihan sairaan hyvää ruokaa tänää; kanakastiketta, riisiä, lihapullia, kahta eri salaattia, vuohenjuustoo, ranskanleipää/ ruisleipää ,yrttilevitettä/ voita ja sit kotikaljaa/mehua/maitoa tai vettä. Että tarjoilusta tai ruuanlaadusta EI oo puutetta. Nam c:

Yhy mun takki oli värjänny mun [valkosen]topin siniseks ,__, f*ck.


© Saija

Ens kesästä voisin sen verran hahmotella teille, että on aika siisti loma tulossa :) Erilainen ku tähä mennessä, ainaki siihen pyrin. Eli ens kesänä meen kuukaudeks [ainakin] kesätöihin äitin ystävän luo, kellä on B&B [Bed & Breakfeast] yritys pienen matkan pääs meijä Saarijärven kämpästä. Ja hää on myös kokki ja valmistunu Priimuksesta, että asianomaiseen paikkaan ollaan menossa! Ja siksi aikaa kun oon siellä ja ylipäätään kotona, olis tarkotus ilmaisvuokrata tuo mun entinen hevonen Lahden suunnalta. Kohta 11- vuotias suokkiruuna Taffeli [omistin vuonna 2007-2008] . 

© Saija

© Saija

Siinä muutama kuva pollurasta :) Sipe on tosi mukava [ainakin nykyään :D] ja semmonen ihan perus junttisuokki. Aidataan sille laidun ja rakennellaan katos pahan sään varalle. Asutaan ihan korvessa, joten pääasiassa menisin tuon palleron kanssa sitten maastossa ja sillätavalla :) Etsitään Sipelle laidunkaveri, koska tunnetusti tuo ei pysy missään jos joutuu yksin olemaan. Mutta joo, tulee kyllä kiva kesä :) 

Ei mulla nyt muuta, alan syömään taas vaihteeks :D heipodei
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti